Szerintetek miben különbözik a 3 csúszda, hogy különböző korosztálynak van ajánlva? Mind 3-nak 95cm-es a csúszófelülete.
Figyelt kérdés
2-4 éves korig:
2-6 éves korig:
2-5 éves korig:
95-ös nem kicsi ez egy 5-6 évesnek?
2010. aug. 29. 09:29
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom miben különböznek, de nekünk olyan van mint a harmadik linken. 2 éves a fiam, most pont jó neki, az egy 4-5 évesnek szerintem már nagyon kicsi.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezért nem értem. Ha pont jó egy 2 évesnek, akkor miért 2 éves kortól ajánlják, és miért írják, hogy 4-5-6 éves korig. Nekem is 2 éves a fiam, szülinapjára szeretnék valami ilyesmit.
2010. aug. 29. 09:44
3/6 anonim válasza:
nekünk is olyan, mint a 3.
A 4,5 éves lányom felmászik, leül, és lógatja a hosszú lábait. Abszolút kicsi ebben a korban már, de a 3 éves lányomnak is az. 2 éves kora előtt kapta a nagy, szóval ha szülinapra akarod, arra jó, max 1-1,5 évig tudja majd használni, szerintem.
a 2. és 3. kép tök ugyanaz. biztos reklámfogás vagy ilyesmi, ha valaki nem hasonlítja össze a két képet, vagy nem is tudom.
4/6 anonim válasza:
5-6 évesnek kicsi,nekik már a normál nagy méretű kell.
Szomszédunkban van ilyen csúszda,lányom 4 éves kb 20 centit csúszik és lent is a lába.Másfél éves fiamnak még tökéletes:)
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok:)
2 évesednek még pont jó!Neki még érdemes venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. aug. 29. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!