Mennyire ismeri a gyereked az autómárkákat?
Figyelt kérdés
Felismeri, hogy melyik autó milyen?2021. aug. 2. 11:16
1/12 anonim válasza:
Semennyire. Mondjuk én se sokat ismerek fel. Marhára nem érdekel.
2/12 anonim válasza:
Nagyon jól. Már 3 évesen tudta h melyik a pick up, melyik a sedan.
6 éves lány, már menbek a márkák, egy egy típus is.
Én és az apja is nagy autó rajongók vagyunk
3/12 anonim válasza:
Semennyire. 5 éves lány, 2 éves fiú.
Autónk nincs, apjuk sem autóbolond.
4/12 anonim válasza:
Autókat semennyire, de vagy 10 kutyafajtát felismer a 2.5 évesem :D
5/12 anonim válasza:
Szinte egyből tudja bármelyik autóról, hogy milyen márka.
6/12 anonim válasza:
9 éves lányom van, a Suzukit tudja, mert olyanunk volt, a Chevroletet is, mert olyanunk van. Többit nem,igazából nem is érdekli.
7/12 anonim válasza:
4 éves, eléggé meg lennék lepve, ha ismerné őket. A saját autómról is onnan tudom, hogy skoda, hogy márkaüzletből vettem, szóval ha rám ütött a gyerek, akkor 30 évesen se fogja ismerni az autómárkákat.
9/12 anonim válasza:
Semennyire, annyit tud hogy melyik a hot wheels autó vagy kukás autó. De bezzeg a dínoknak a nevét méreteit, pontos leírást mindent tud :D
10/12 anonim válasza:
Kb 5öt tud, de nem érdekli, engem sem, sokszor én sem tudom megmondani, ha kérdezi azt mondom, hogy nagy, kicsi, nekem tetszik e vagy sem.
Szerintem ez lényegtelen infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!