Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha meglátta a hugom hogy...

Ha meglátta a hugom hogy szexelünk a barátommal mit mondjak neki? 8 éves

Figyelt kérdés
Rosszat álmodott és át jött a szobámba. Szüleim most dolgoznak éjszakásak azért alszik itt a párom😍 zár nincs az ajtóban nem tudjuk bezárni.
2021. júl. 27. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Birkóztatok.
2021. júl. 27. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj, szerintem az hülyeség. Ráadásul egy 8 éves nem átvehertő már.
2021. júl. 27. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Biztos, hogy kell neki mondani bármit? Felfogta, hogy valami "furát" csináltok? Kérdezett? Mennyit tud a szexről, szerelemről?

Az ő szintjén magyarázd meg, hogy a felnőttek, akik szeretik egymást, szoktak így "összebújni". Ha esetleg a hangoktól, nyögésektől megijedt, akkor azt is el lehet magyarázni, hogy nem fájt neked, hanem pont azért csináltad, mert boldog voltál, jó érzés volt.

2021. júl. 27. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi idős volt a hugom amikor egyszer ránk nyitott, soha nem kérdezett róla, nem is került szóba, én sem hoztam fel vagyis sosem beszéltünk erről. Semmi baja nem lett, ma már bőven tinédzser és egészséges szexuális élete van a hosszútávú partnerével.
2021. júl. 27. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem erőltetnék beszélgetést, ha nem kérdezne.

Ha pedig kérdezne, akkor egy ennyi idősnek elmondanám, hogy a felnőttek szoktak ilyet csinálni, ha igazán szerelmesek egymásba.

A leg célravezetőbb szerintem az, hogy csak annyira válaszolsz, amennyit kérdez.

2021. júl. 28. 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha két ember szereti egymást,néha össze bújnak.Ez így normális és ha nagy leszel,te is ezt fogod csinálni!
2021. júl. 28. 05:51
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Amugy célszerű egy ilyet venni,pikk pakk fel lehet tenni és meg kímél a kellemetlenségektől.Az ára sem egy eget rengető.Mi ezt annak idején fiatalon egy nagy szátas szöggel oldottuk meg.Bele az ajtóba,el hajlítottuk és máris nem jött be senki😁😁

[link]

2021. júl. 28. 05:54
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Gratulálok. A szüleid tudnak róla ? Nagyon durva, hogy áthívod dugni a pasidat, miközben jól tudod, hogy a 8 éves kishúgodra kell vigyáznod és szar az ajtó.
2021. júl. 28. 07:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen tudják a szüleim. Mit kell rá vigyázni? Már nem baba.

Este ő már alszik 20-kor és sosem kelt még eddig fel.

2021. júl. 28. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!