Kisgyerekkel/babával nyaralás előfordult már, hogy kudarcba vagy problémába fulladt?
Múltkor olvastam itt egy kérdést, hogy érdemes-e menni babával, vagy kisgyerekkel nyaralni. És hogy biztos élmény lesz-e, vagy problémákba ütközhet, stb. ment a vita, innen jutott eszembe a kérdés.
Kinek mi a kellemetlen, vagy rossz tapasztalata van babával, vagy kisgyerekkel nyaralásról. Történt már veletek olyan, hogy elmentetek - a család - a babával, vagy a gyerekkel nyaralni és egy kudarc lett az egész, vagy valami probléma merült fel, ami elrontotta az egészet (bármilyen értelemben), és esetleg idő előtt haza kellett jönni, vagy megbántátok hogy elmentetek? Ha igen, hogyan történt, el tudnátok mondani?
Köszi!
11
4 gyerekkel gondolom otthon se konnyu :) viszont dicseretes hogy igy is adtok nekik elmenyt! Rendes toletek. Szerintem en 2 gyerekkel is kireccsennek 😅
4 hós volt amikor lementünk balcsira (nekem külföld mumus mi van ha beteg lesz kint, sajnos nem tudunk nyelveket így én pár évet azzal várok) naná, hogy előtte 2 nappal valami nem volt oké. Ügyelet, fülészet semmi, én vettem észre, hogy a nyirokcsomóihoz nem lehet hozzá érni az fáj, szerencsére ismi elintézett gyorsba egy uht, kaptunk antibiót ha kell. Naná, hogy balcsin kezdett lázasodni akkor még nem volt covid, nem írtak gyereknek e receptet, mert láz csillapító kellett, körbe jártuk a dokikat lent is😁de szerencsére 2 nap és az antibió hatni kezdett.
Volt esti bübörgő pörgeteg vígan aludt, én az esti sétákat jobban szeretem mint a strandolást, ami azért igen csak kimaradt mert, hát kb mindig cicin volt, vagy volt valami.
Most elmúlt 2 saját nyaralonkban vagyunk lent, így könnyebb, ilyenkor ez róluk szól, én életemben nem álltam ennyit, én vagyok lent és a 80 éves mami, férj a városban dolgozik, a víz mellett le nem veszem a szemem róla, így állok felette, mert nem egy nyugis leülök darab, de akkor is nyaralunk és így jó. Az esti csavargás is meg van, legalább 8 után kel reggel.
Ugyanaz lesz mint otthon, csak több hisztivel és problémával az ismeretlen hely miatt (altatás, napirend, kaják stb).
És persze ez általában úgy működik, hogy apuka kikapcsolódik, anyuka meg rohangál a kölyök után, meg a konyhában ácsorog, főleg ha a gyerek finnyás. Sajnos.
Nálunk rémálom volt minden nyaralás. Az egyik öcsémnek ez volt a baja, a másiknak az. A kicsi random kiverte a hisztit, plusz jó válogatós is volt, így a mostohám vagy én a konyhában álltunk délelőtt, hogy főzzünk. Hát, remek volt.
Oké, apa lefoglalta a fiúkat, de nem nevezném nyaralásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!