Szerintetek is furcsák a mai kiskorú gyermekek?
Azt vettem észre, hogy a legtöbb kisgyereket nem érdekel semmi se. Láttam olyat is, aki érdeklődő. Az olyanokat kedvelem, mivel én is ilyen voltam kisgyerekként. Sajnos a média hülyeségei a kis olvasni tudó gyerekek elé kerül, amiben leírják pl: ez kell ahhoz, hogy maximális sikered legyen. Egy műsorba hallani, hogy a mai sorozatok rossz példát mutatnak a nagyon fiataloknak. Azzal se mondok újat, hogy már 5-6 évesen okostelefont nyomnak a kiskorúak. Elértünk egy olyan pontra, hogy úgy nő fel a fiatal generáció, hogy a férfi magasabb rangú, mint a nő.
Egyre többen vannak úgy szerintem, hogy a mai gyűlölködő társadalomba nem szeretnének utódot. Legyen az óvoda vagy iskola, mindig lesz egy sajnos, aki kinéz egy személyt, mert valami nem tetszik rajta. :/ :(
Az okostelefonokon kivul mindent amit leirsz, letezik, idotlen idok ota.
Mindig is lesznek zaklato, csufolodo gyerekek es felnottek, mindig is voltak olyanok, akik a noket leneztek es stb stb. Szerintem pont, hogy manapsag mar ritkabb az, hogy a ferfi felsobbrendu.
Orulok, hogy felebredtel :D
,,Elértünk egy olyan pontra, hogy úgy nő fel a fiatal generáció, hogy a férfi magasabb rangú, mint a nő."
Hát el ja, mivel már a 2000-ben születtek is 21 évesek. 🤷♀️
De te amúgy hol éltél eddig??? Mert mióta világ a világ, ez itt Mo.-n így van. Nem is értelek...
Kedves válaszolók!
Igen megértem, hogy fura, hogy most hoztam fel egy régóta fennálló kérdést. Most gondoltam arra, hogy feltegyem, mert kíváncsi vagyok a válaszolók soraira. Végig magyar voltam láttam ezt a kényes dolgot, de eddig nem tettem fel kérdésként. Ahogy halad az idő minden változik, és 2021-re is változhat. Pláne a tavalyi évben sokaknak másabb lett a lelki világuk. Sztem mindenki sejti mi volt ennek az oka.
Emlékszem kedves ősöm mesélt a régi életről.
Néztem én egy 1969-es filmet, amiben gyerek szereplők vannak, és teljesen ledermedek, hogy mennyire másabb, és nyitottabbak volt az akkori élet. Hiszen akkor nem tudtak messengeren írni egymásnak, hanem kénytelenek voltak például egy falu helyen kimenni a szomszédhoz, ha megakart valamit beszélni vele.
Régebben még rosszabb volt a klikkesedés és a csúfolódás. Utóbbi időben nagyon nyomják az elfogás stb. témát.
Régebben méginkább el voltak nyomva a nők. A feminista megmozdulások is folyamatosan harcol az egyenlő bánásért.
Régebben durvább soroztatok voltak, csak nem volt internet, ahol boldog boldogtalan véleményt formál és követői lesznek.
Okostelefon is egy olysn olyan dolog, hogy régebben is voltak nyomkodós játékok (tetris stb.).
Semmit nem változott az emberiség csak modernebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!