Rokongyereket kétévesen több napra nyaralni vittük szülei nélkül (nem sírt, tok jól érezte magát), az én kétéves gyerekem meg kepes taknyosra ordítani a fejet, míg en furdok és az apja vigyáz rá. Szóval neked kell tudnod egyedül mit bír el a gyereked.
2021. júl. 19. 22:26
2/14 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod, hogy milyen a gyereked.
2021. júl. 19. 22:27
3/14 anonim válasza:
Engem már otthagytak anyukámék ilyen kicsinek, és mindennél jobban szerettem a mamánál lenni. Öcsém még 5 évesen is keservesen sírt a mamánál hiába voltam ott én is. A kora elbírja, ő maga pedig passz, azt neked kell tudni.
2021. júl. 19. 22:49
4/14 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy milyen szoros a kapcsolatuk, milyen a gyerek habitusa.
Az én fiam extrém anyás, de mivel nagyon szoros a kapcsolata a szüleimmel ezért ennyi idősen havonta egyszer ott aludt. Nekünk volt egy szabad esténk, ő pedig nagyon élvezte az extra figyelmet a Nagyiéktól.
2021. júl. 20. 04:58
5/14 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kicsi hozza. Újszülöttet is ott lehet hagyni másnál aludni. Más kérdés, hogy ha eddig csak napi egy órát volt a nagyszülővel, nem lesz jó vége.
2021. júl. 20. 06:25
6/14 anonim válasza:
Ezt nem lehet csak a kora miatt kimondani.
A lányomat egyedül kb 4 évesen lehetett volna a mamánál hagyni éjszakára. Sokszor kelt éjjel (még 3 évesen is) szüksége volt rám ilyenkor.
Ha a mama nálunk aludt vele, akkor is átjött mellém éjjel.
Az ikreket akár pár hós korukban is lehetett volna. Nekik. Mindegy hogy ki adja visdza a cumit, mindegy h ki simizi meg a hátát h nincs baj
2021. júl. 20. 06:45
7/14 anonim válasza:
Erre nincs válasz. Én pl a 2évesem sem tudom otthagyni éjszakára.
Nappal bármeddig el van ott, de aludni csak velem, otthon.
Öcsém pl 10éves koráig nem volt hajlandó a mamánám aludni.
Másik öcsém pedig 1 évesen már simán ott lehetett hagyni.
2021. júl. 20. 07:51
8/14 anonim válasza:
5 hónaposan is ott hagytam már 4 napra... Tápszeres volt...
2021. júl. 20. 12:51
9/14 anonim válasza:
Attól még te vagy anyja, ha tápszeres, ha nem. Na mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!