Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire kirakózik a két éves...

Mennyire kirakózik a két éves gyerkőcötök? És hány darabos?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Akit ismerek kétéveseket nem nagyon kirakóznak. A kisfiú, két és fél éves, ő elvan a kirakókkal, 9 darabos Thomas-os a kedvenc. Nem tudom, hogy milyen nagyságút képes ezen felül kirakni, de a 9 darabosat a saját szememmel láttam.
2010. aug. 27. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én 2 évesem nem kirakózik,de velem rendszeresen ki rakatja azt a típust ami kocka és minden oldallal más állatos képet lehet kirakni.Ő válaszja ki melyiket :) Viszont épít belőle nagyon magas tornyot!
2010. aug. 27. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:

A kislányom holnap lesz 2 éves. Olyan kirakóval szeret játszani, amiben előre ki vannak vágva a formák számára a mélyedések. Ilyenre gondolok: [link]

Vannak más kirakói is, amik pl. 4 darabból állnak, azokat is szereti, de azt még nehezen rakja ki, sajnos olyat kapott, ahol egyformák a darabok szélei.

2010. aug. 27. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
A kisfiam a 2. szülinapjára kapott egy 20 db-os kirakót, 1 hónap múlva már teljesen egyedül ki tudta rakni. Most 29 hónapos és már a 48 db-ost is ki tudja rakni nagyon pici segítséggel. De ő nagyon szeret kirakózni, és mi is nagyon sokat kirakózunk vele, szinte minden nap.
2010. aug. 27. 16:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, pont amit belinkelt valamelyikőtök. Az én fiam most azt találta ki, hogy fejjel lefele vannak a minták, és úgy találja ki, hogy hova való. 10 darabos. Állatok vannak rajta. Kiváncsi voltam ki mennyire foglalkozik ilyesmivel. Köszönöm
2010. aug. 27. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a második szülinapjára kapott egy 25 db-os kirakót,kb.2 hét múlva egyedül kirakta.Imád kirakózni,azelőtt is volt már neki,de azok csak 6 darabosak voltak.Szerintem minden gyerek más.Van egy ismerősünk,3 éves a fia,és még a db-os kirakót sem tudja kirakni,mert nem érdekli.
2010. aug. 27. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
6 db-ost akartam írni a végén...
2010. aug. 27. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Az sógornőm két és fél éves fia 60 darabosat rakott ki teljesen egyedül a szemem előtt. Azt hittem leesik az állam. Kérdezgettem, hogy mikor kezdtek el kirakózni, milyen kirakót rakott ki először, és mikor. Azt mondta, hogy az első, amit kirakott, az a kilenc darabos kockakirakó volt, minden oldalán más képpel, és nem emlékszik pontosan, de másfél éves kora után nem sokkal rakta ki először. Hát az én lányom csak 19 hónapos de még a két darabból álló formákat vagy képeket is elég nyögvenyelősen rakja össze...
2010. aug. 27. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Hűha! Az igen! Ügyes kisgyerek! Az enyémet is annak tartom kirakózásban, viszont ő nem beszél. Minden gyerkőc sztem más más területen ügyesebb, és nem ügyesebb! :)
2010. aug. 28. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!