Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A balett ellányosítja a fiúkat?

A balett ellányosítja a fiúkat?

Figyelt kérdés

...

[link]

2010. aug. 27. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

brrrrr,még a gondolata is kiráz:-/

hát nem valami férfias dolog,az biztos. sztem egy hús-vér fiú nem fog balettozni..

2010. aug. 27. 14:30
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
A testtartásnak jót tesz. Egy táncos egész másképp vonul végig az utcán, mint egy normális ember. Én imádom a táncosokat, és nem tartom férfiatlannak őket! Férfi balettművészek is kellenek, elvégre nélkülük mihez kezdenének a nők? Ki emelgetné őket? Ki mellett látszanának olyan törékenynek?
2010. aug. 27. 14:38
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem lányosítja el!!

A tüll szoknya valóban túlzás egy fiún, de a mai vad világban ahol a fiúk már 8-10 évesen verekednek, később pedig csúnyán beszélnek, verekednek, cigiznek, bandáznak csak azért, mert azt gondolják ez a menő. Később az ilyen fiatalok nem fogják sokra vinni, és a szerelmi életben sem lesznek olyan odaadó, kedves, udvarias és tiszteletteljes férfiak.

Viszont azok a fiúk, akiket valamilyen értékrend szerint nevelnek, esetleg balettra, táncolni vagy sportolni járatják és valóban foglalkoznak velük, megtanítják őket arra, hogy hogyan legyenek tisztelettudóak, és udvariasak. Később ezekből a fiúkból biztosan nem lesz verekedős, csúnyán beszélő dohányzó-piázó kamasz, illetve udvariatlan , nőket megverő és terrorizáló férfi.

Persze ez, amit leírtam nem törvényszerű, azért mert egy kisfiút csak az autók és a számítógép érdekli, azért még nem biztos, hogy felnőtt korára egy faragatlan tuskó lesz, de szerintem a gyerekkor és különösen a kisgyerekkor mindenképpen meghatározza, hogy milyen felnőtt válik belőlünk.

2010. aug. 27. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Igen, én a táncosfiúktól is rosszul vagyok, pedig az egy fokkal jobb, mint a balett. Van egy táncos kollégám, szintes senki nem hiszi el róla, hogy heteroszexuális...
2010. aug. 27. 14:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire vészes?
2010. aug. 27. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az emberi butaság, ha valaki azért gondol egy férfit homoszexuálisnak, mert az táncol vagy balettozik!!!
2010. aug. 27. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyi! az uncsitesóm is balettozik, ő most kilenc éves és csak pozítivumokat tudok mondani róla. Nagyon kedves, udvarias és nagyon figyelmes. egy kicsit amúgy lányos, de ez nem ront a helyzeten, ő olyan művész lélek, ezért is szeret lányokkal lenni.
2010. aug. 27. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

aki azt gondolja, hogy az a fiú aki balettozik meleg, az nézze mega Billie Elliot című filmet, érdemes, higgyétek el. Amúgy a balett egy táncművészeti ágazat, rengeteg munkával, gyakorlással, kitartással lehet egyáltalán bejutni a Balettintézetbe, és akiből balettművész lesz, azt meg kéne becsülni, nem pedig mindenféle címkét akasztani rá.

Ráadásul más területen is van éppen annyi meleg férfi, mint a balettben.

2010. aug. 27. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkoromban társas táncoltam, sajnos nagyon nehezen lehetett fiú párt találni, mert szegénykék botlábúak voltak, akikkel összeraktak. Amelyik fiú viszont jól mozgott, nagyon szép tartása lett tőle, 2-t még most is szoktam látni táncolni,az egyik versenyeket is nyer a feleségével, akivel táncol. A Szegedi Kortárs Balettes fiúkból 3-mat is ismerek (könyvelő vagyok és könyveltem a színház egyik cégének...). Sajnos azt kell mondanom, ezekből a fiúkból kettő meleg, a harmadiknak meg még nem volt komoly kapcsolata senkivel. (lehet, hogy pont a balett miatt kerülik a lányok)Többet nem ismerek:)) Ezek csak tapasztalatok a környezetemből, nem feltétlenül kell általánosítani.
2010. aug. 27. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a cikket, de a tánc tartást ad, és pont. Nem lányosít, vagy fiúsít... és nem homo...
2010. aug. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!