Volt már, hogy nem bírtál a 2,5 éves gyerekkel a játszótéren és inkább haza mentetek? Miért, vagy miért nem?
Mellesleg megnézem, ahogy a nem beszélő gyereknek mondod, hogy kérje el:D
Figyelj, Zsoltika, ez nem a tiéd, hanem a kisfiúé. De megkérdezzük, szabad-e játszani vele, jó? Ha megengedi, kicsit nálad lehet, de utána vissza kell adni. Mi addig nekiadjuk a lila háromfejű zsiráfot, jó?
10-es válaszoló szerintem baromira túlmisztifikálja a játszóterezést...
Mi sosem azért megyünk, hogy bárkivel "közösségbe kerüljünk", egyszerűen azért, hogy játsszunk. Nem vagyok kényszeres barátkozó, ahogy a gyerekem sem (szerencsére). Három diplomám van, egyik szakon sem kínálgattam senkit semmivel. Ugyanis nem ezért voltam ott.
Sosem értettem, hogy mi a jó ebben a "minden közös" dologban... Nekem is van kedvenc táskám, kedvenc cipőm és ha Kis Mariska bejönne és szó nélkül elvenné, bizony én is kiakadnék. Ugyanez van, ha a lányom kedvenc lapátját nyúlná le valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!