Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik ilyen pizsama?

Létezik ilyen pizsama?

Figyelt kérdés
Olyat keresnék,hogy hosszú nadrágja és rövid ujjú felsője legyen... Segítsetek légyszi,hogy hol találhatnék ilyet!?Én akármerre néztem eddig,csak olyat találok mindenhol,hogy amelyik hosszú nadrágú,ahhoz a felső is az,amelyik felső viszont rövid,ahhoz a gatya is rövid...
2010. aug. 27. 00:36
 1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon sok ilyenem volt már:) Kínaikban is lehet találni aranyosakat egész jó áron. Nem kínaiból öltözködöm,de pizsit ott szoktam venni,nézz be te is egy kínaiba szerintem.
2010. aug. 27. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Veszel hosszú gatyásat és adsz a gyerekre egy pólót például... Vmi kreativitás...
2010. aug. 27. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy tréningalsót pólóval adj rá.
2010. aug. 27. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy fogod a felsőt, elvágod az újját és felvarrod. Nem kell varrónőnek lenni hozzá.
2010. aug. 27. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyél 2 garnitúrát, hasonló mintával, és párosítsd kedved szerint.

[link]

2010. aug. 27. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. aug. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!