Cipő, szandál méret? Hogyan válasszak? (Bővebben lent)
Ajándékba szeretném, ez kicsit nehezíti a dolgomat.
Megnéztem a kisfiú cipőjét. 30 vagy 31-es kell, gondolom márka/fazon stb. függő.
A baj ott kezdődik, hogy amiket néztem: cipőnél van 19.3 cm bth-al és 21.4 cm-vel. Szandinak meg 20.5 bth-a, de az 34-es…
Hogy is van ez
Melyiknek lehet hinni?
Nekem 36-os a lábam, de cipőből,csizmából,papucsból ugyan az a jó, nem tér el …
Segíteni szeretnék.
Hátrányos helyzetűek, ruhájuk van, nemrég vittem én is nekik, lábbelire van szükség. Biztosan jó rá, amit hord, csak az állapotuk nagyon rossz, nyári egyáltalán nincs neki.
Amiket fent írtam cm, azokat én mértem boltban, de túl nagy különbségek vannak és próbára sajnos nincs lehetőség.
Én a saját 2 évesemre nem merek cipőt venni, ha nincs ott 🤷♀️
Van olyan cipője, ami 23as és jó, viszont van olyan is, ami 25ös és kicsi... pedig mind a 2 adidas, nem is kínai.
Illetve van amibe a lábfeje bele se megy, így hiába jo, nem.tudom ráadni.
En is azt mondom, vagy vidd el, vagy utalvány.
Mérd le a rossz cipőt, ha az méretben jó.
De a legbiztosabb nagyobb gyereknél a próba, kisebb gyereknél a láb pontos lemérése: hossz, szélesség, lábfej magasság.
Mindig online veszek próba nélkül az 5 és a 2 évesnek is, eddig egyetlen egyszer választottam rosszat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!