Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi vagy bébiszitter?

Bölcsi vagy bébiszitter?

Figyelt kérdés
28 hós a kislányom és beirattam a bölcsibe nagy nehézségek árán szeptember végétől mehet.Eddig (3hós korától)bébi szitter vigyázott rá akivel nagyon szeretik egymást.Most úgy tünt nem tud tovább jönni másikat nem akartam felvenni ezért választottam a bölcsit.Elkell hogy mondjam én dolgoztam és dolgozom is a saját lakásomban a picikém meg a bébiszitter itthon vannak velem csak addig még én dolgozom ő látja el a babámat.Namármost úgy alakult mégis marad nálunk de a bölcsi is megvan már mit tegyek.
2010. aug. 26. 06:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
bölcsi jó lesz neki a közösség!
2010. aug. 26. 07:29
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

Bébiszitter.

Ott vagy a közelben te is ha bármi van. Ennyi idős gyereknek közösségből elég a játszótér, rossz időben játszóház.

Oviban ráér a közösséghez szokni.

2010. aug. 26. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Én is a bölcsire szavazok, nagyon jó dolog, az én gyerekeim kifejezetten szeretnek járni. (22 hós és 3 éves, aki szeptembertől ovis)
2010. aug. 26. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
A bébiszitternek és a közeledben levésnek is meg vannak az előnyei, de én a helyedben inkább bölcsibe vinném, már csak a társaság miatt is. Egy ekkora gyereknek szüksége van már a pajtásokra, a rengeteg önfeledt játékra, rohangálásra, adott esetben a többiekkel való veszekedésekre, önérvényesítésre. Mindemellett sokkal nehezebb lesz ovis korában végigbulizni a csoportból hazavitt betegségeket, mivel már nagyobb lesz, nehezebb lesz alkalmazkodnia is. (bár azt nem írtad, hogy van-e tesó, gyerektársaság minden nap)
2010. aug. 26. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
engem visszahívtak, amikor a lányom 15 hónapos volt és a bébiszitter is először nálunk, aztán náluk vigyázott rá amíg a pici meg nem született. A mai napig nagyon szeretik egymást, rendszeresen találkoznak. Én biztos a bébiszittert választanám.
2010. aug. 26. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen bébiszitter, a bölcsőde nem tesz jót a gyereknek, a szocializálódás,majd ráér az oviban pszichológiailag úgyis akkorra fejlődik odáig.
2010. aug. 29. 00:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Bölcsöde. Én nem bántam meg, nagyon jót tett neki, hogy saját kortársai között játszhat, és az óvoda is könnyedén ment.
2010. aug. 29. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Bébiszitter, ha mégis visszajön. Így neked is sokkal könnyebb lesz.
2010. aug. 29. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
28 hónaposan abszolút érett a közösségre, bölcsire, a bölcsiben lehet csak délelőtt, ill elhozhatod alvás után is rögtön, nem kell ott lennie 8 órát, szerintem jó hely a bölcsi, de ha úgy látod, h nem szereti legalább van más megoldásod
2010. aug. 29. 12:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is bölcsi, én is örülök, hogy jár a kisfiam bölcsibe, mert nagyon sokat tanult és fejlődött ott.

Azt meg nem is tudom, hogy lehet így kategorikusan kijelenteni, hogy a bölcsi nem tesz jót a gyerekeknek. Ezt ki találta ki? A legtöbb gyerek szereti a bölcsit, ahogy én tapasztaltam.

2010. aug. 29. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!