Tegnap lőtték ki a kislányom fülét, ma elhagyta az egyik fülbevalót, ráérünk hétfőn telefonálni az orvosnak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 12:45
11/17 A kérdező kommentje:
Blomdhal fülbevaló egyébként. Meg az jutott eszembe, hogy van egy másik aranyfulbevalója, talán azt betehetnem, de nem tudom a frissen lőtt fülének lenne-e baja tőle
2021. jún. 12. 14:10
12/17 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz az aranytól, az enyémek azt kaptak egyből, pár naposan. És mozgatni kötelező, nehogy beragadjon.
13/17 anonim válasza:
Tegyél be aranyat nyugodtan.
Egyébként rosszul tudjátok.
Forgatni nem szabad. (felszakítjátok a sebet, és lassabban gyógyul) Nyugodtan ki lehet várni vele azt az időt, még hegesedik, varasodik és az magától leválik.
Ugyan úgy mit bármilyen hámsérülésnél. Nem basz.... tatod!
Csak annyit szabad mozgatni amég elől hátul letápolod, ha kell
14/17 anonim válasza:
Tudom h le leszek pontozva, de tényleg így van. A piercigeknél is egyébként ez az ajánlott eljárás
15/17 anonim válasza:
Régebben mondták, hogy forgatni kell, ma már inkább azt ajánlják, hogy hagyd békén. Az aranyat rendesen fertőtlenítsd le, meg a kezedet is, mielőtt hozzányúlnál, de tartok tőle, hogy így is begyullad, ha egyáltalán még nem forrt be.
16/17 A kérdező kommentje:
Beforrt, nem tudtam már beletenni :/
2021. jún. 12. 19:27
17/17 anonim válasza:
Sajnálom. Ha nem gyulladt be, egy ügyes piercer újra tudja szúrni.
A pisztolyos módszerrel nem biztos h ugyan oda menne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!