Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év körüli kicsivel válás?

3 év körüli kicsivel válás?

Figyelt kérdés
Van itt, aki ennyi idős gyerekkel vált? A férjemmel a házasságuk sosem volt tökéletes, de a gyerek után kb tönkrement. Mint kiderült, már a terhességem alatt csalni kezdett. Ez egy dolog, de ahogy itthon viselkedett velünk, ha egyáltalán itthon volt az förtelem. Minden kiderült össze akart költözni a nőjével stb. de az meggondolta, így a nyakamon maradt. Most hirtelen, így hogy nem a nőnél van, nem “dolgozik látástól vakulásig” így szinte folyton itthon van. A gyerek meg teljesen rákattant… mindig fontos volt, hogy várjuk haza stb. de alig volt itt nem is foglalkozott vele csak pár perceket évekig.. most meg szegény teljesen odavan az apjától. úgy érzem én leszek a gyerek szemében a rossz, ha elválok… meg mások is azt beszélik belém, hogy majd most minden milyen jó lesz, mert rájött, hogy hibázott meg a gyereknek kell az apja. Teljesen elbizonytalanítottak. De eleve miről beszélünk azért van itt, mert oda nem kellett végül is, mindegy most milyen szerelmes jó útra férjet ad elő…
2021. máj. 28. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Apja válás után is lesz.
2021. máj. 28. 08:39
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Én rászánnám még ezt az évet arra,hogy mi lesz ebből az egészből.Megváltozik,jó apa lesz,nektek hogy alakul a kapcsolatotok,megpróbál újra visszahódítani.De ezt csak akkor vállalnám be,ha nem mindennapos a vita.Illetve nem megy az idegeimre a férjem.Teljesen igazad van,hogy haragszol rá.Neked kell döntened,mások véleményét nem muszáj megfogadnod!Észt osztani könnyebb.
2021. máj. 28. 08:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Nyilván, de nem ennyit látná, eleve rögtön szétköltöznénk. Bár az apját nem lehet kirakni, így a házból is lakásba mennék vele. Az apja meg anyósomék is biztos adnák a lovat alá, hogy hát anya miatt anyának nem kell apa… na meg mikor úgy volt költözik, akkor a házat húzta volna alólunk azonnal kifele meg stb szóval biztos nem békében válnánk el, így hogy már nem is ő menne, hanem én szabadulnék tőle és mit képzelek.
2021. máj. 28. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem látná annyiszor, de látná.

A többi dráma innentől nem érdekes, se anyós, se veszekedő ex, semmi.

Te is kivirulnál és vernéd a fejed a falba, hogy miért nem váltál el hamarabb. Csak elindulni nehéz.

2021. máj. 28. 08:56
 5/13 A kérdező kommentje:
2-es a visszahódítást úgy kell elképzelni, hogy egyik hétfőn meg költözött nagyban, kedden pofáraesett, ki volt akadva, péntekre meg már én voltam a hülye, hogy mit kéretem magam, nekem semmi nem jó, mit nem értek azon, hogy ő engem választott, mikor teszem szét a lábam. Ez rendbe jönni nem fog, max beletörődök, hogy ez van, legalább nem iszik, de jó.
2021. máj. 28. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha sohasem működött igazán ez a házasság, akkor mit akartok erőltetni? Már a gyerek előtt válni kellett volna, nem azt hinni, hogy ő majd mindent megváltoztat. A gyerekek már ilyen kicsi korban sem hülyék, lehet nem értik mi történik, de a feszültséget érzik. Neki sem lesz jó ilyen mérgező környezetben felnőni. Inkább most, és akkor ezt szokja meg, ez lesz neki a természetes, hogy anya és apa külön van.
2021. máj. 28. 09:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Én nem akarom erőltetni, azonnal visszamentem dolgozni, a gyereket be kellett szoktatni, meg kellett várnom a fizetést, mivel nekem kell elmenni a gyerekkel kell 2 havi kaució egy havi bérlet díj és rendes fizetés minden másra, nem ugorhattam ki a semmibe sajnos, az anyám meg nem engedte, hogy odaköltözzünk, mert a gyerek lomot csinál meg neki kell a plusz szoba a vendégeknek. A férjem meg ugye nem ment el, mert a nőnek nem kellett. Így egy fedél alatt vagyunk azóta is, és mivel mindig itt van, a gyerek teljesen el van tőle ájulva. Egyébként nem konkrétan szar volt minden a gyerek előtt, így utólag derült ki, mivel míg azt hitte elmegy addig mindenfélét elmondott és kiderült, hogy mennyit hazudott és mennyi mindenben másképp gondolkodik valójában, csak rámhagyta meg hazudott. Nem is az, akinek hittem. Teljesen más ember. Most persze megint úgy adja elő magát, de már nem hiszek neki.
2021. máj. 28. 09:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Mindegy, jobb lett volna, ha akkor elmegy, akkor nem lett volna olyan rossz a gyereknek. De az átmeneti beragadás miatt most nagyon apás lett.

Igazából az érdekel, hogy aki el volt ilyen, mindegy miért annál hogy vette a gyerek a dolgot, attól félek utálni fog…

2021. máj. 28. 09:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A baj az, hogy keresed a kifogásokat. A gyereknek hol lenne az jó, hogy a szüleik utálják egymást és ezt kell néznie hosszú évekig? Hogy nézel tükörbe úgy, hogy a férjed másik nőt futtat melletted és úgy jön haza hozzád, mint egy cselédhez? Ennyi az önbecsülésed?

Ne a gyerekkel bújj a probléma mögé.

2021. máj. 28. 09:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

3 és fél éves volt a gyerek mikor váltam,megcsalt és lebukott nálam egy percig sem volt kérdés,hogy vége van.

Nem akartam azon agyalni mikor teszi meg legközelebb,illetve nem tisztelt nem foglalkozott semmivel csak a haverokkal és magával. Nyilván én sem vagyok tökéletes de ami nem megy nem fogom erőltetni.

A gyerek nálam észre sem vette,sőt mikor jött hogy elviszi sétálni üvöltött végig így 10 perc után vissza is jöttek.

Nem azzal szolgálod a gyerek érdekét ha mindenáron egyben tartod azt ami nem működik. Most még kicsi nem látja, de ahogy nőne feltűnne mi is van otthon és nem feltétlenül lenne jó ha ezt a mintát vinné tovább.

Egyébként meg akár napi szinten is láthatja az válás után is az apját ha engeded.Szóval ez ne legyen visszatartó ok.

2021. máj. 28. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!