Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengetnétek ekkora gyereket így?

Elengetnétek ekkora gyereket így?

Figyelt kérdés
A fiam 20hónapos. Eddigi életében 95%ban csak velem volt, az apja amíg velünk volt addig sem sok vizet zavart, pár hónapja külön vagyunk azóta mégkevésbé. Apukám nem egy babázós, apai nagyanyja meg másfél évig nem túlzottan foglalkozott vele. 2hónapja kezdett érdeklődni 1-1 napra el is vitte már. Tegnap közölte h szeptemberben elviszi 1 hétre. Én nem szeretném mert ugyan lenne dolgom meg elég fáradt is vagyok de a gyerek nem ezt szokta meg és nagyi nem veti meg az alkoholt. Szereti őt a kicsi de parázzak egy hétig??? Ha elviszi folyamatos a telefonkapcsolat óránként h nem kell-e mennem. Mondtam h 3napra mehet egyszerre max, de kijelentette h nem, majd ha akarom látogassam meg őket (1órára lakik nincs kocsim). Tudom h ha nem engedem 1hétre azt hallgathatom hónapokig, de akkor se szeretném. Mi a véleményetek? Utálom h a szavam semmit se ér
2010. aug. 24. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
tuti nem engedném még 3 napra sem...főleg ha iszik a mami,de mi az h ő kijelenti????te jelented ki itt a dolgokat nem ő!TE VAGY AZ ANYJA!
2010. aug. 24. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnám oda. Miután a kicsi alig ismeri, nagy stressz lenne neki. Nálunk még az unokák sem voltak egy-egy napnál hosszabb ideig 3 éves koruknál hamarabb, pedig egy városban élünk, gyakran találkozunk.
2010. aug. 24. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vAGY A GYEREK ANYJA, TE DÖNTÖD EL, KI VIHETI EL, KIVEL ENGEDED el és mennyi időre. Lehet, hogy én vagyok túl önző, de én nem engedném el a 2 éves kislányomat senkihez 1 hétre. Tudom, hogy anyu tudna róla megfelelően gondoskodni, de a gyerek nincs hozzászokva, hogy nélkülem legyen. Különben anyukámnak nincsenek is szerencsére ilyen ötletei... tudja, hogy egy 2 évesnek még az anyja mellett van a helye... nem érett arra, hogy napokig mással legyen (kötődés!). Nem sajátítom ki a gyerekemet, mert nem egyke, 4 gyerekem van, de azt nagyon is jól tudom, hogy mikor érett egy kisgyerek az elszakadásra (csak egy kis pszichológia). Tudom, sokan pici korától úgy szoktatták a gyereküket, hogy az akár napokig is elvan a nagyszülőknél... ez az ő dolguk. De, ha te nem akarod, hogy a mama elvigye, akkor az nem tehet semmit...
2010. aug. 24. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem engedném el a gyereket 1 hétre hozzájuk, max. egy hétvégére mert szerintem nem ismeri őket annyira és szerintem sok idő egy hét anya nélkül egy 20 hónaposnak.

19 hónapos kisfiú anyukája

2010. aug. 24. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
igen pont azért vacilláltam mert én sokat voltam mind a két nagyszülőmnél, így nem tudtam én vagyok-e önző h nem tetszik az ötlet. de megerősítettetek.
2010. aug. 24. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nem engedném el.
2010. aug. 24. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedd! Én sem engedném,a nagyszülő egyenlőre látogassa,vigye el néhány órára,de ne egy hétre.4 éves volt a legnagyobb gyerekem,mikor 2 napra elengedtem szüleimhez,tesómhoz,aminek az volt a vége,hogy hugom este 11-kor hívott fel,beszéljek a gyerekkel,mert nem tudják lefektetni.

Mindezt úgy,hogy szinte napi kapcsolatban voltak a gyerekkel.

2010. aug. 24. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedném! Ha meg iszsik pláne nem! Én is sokat voltam a nagyszüleimnél kiskoromban és nagyon szép emlék, de míg kicsi voltam nem hagytak ott!

Én sem engedem még a 2,5 lányomat, pedig anyut, hugomat, sógoromat, dédit, aput imádja, sokszor mondja, hogy "ana itt majadok", de én ismerem, nálunkis az van, hogy szinte csak velem volt születése ota a nagyszülőket csak hétvégén látja. Talán jövő nyáron maradhat egy-két napra!

Én anyósomra nem hagynám egy percre sem. Egyrészt mindent jobban tud nálam, össze eteti minden szarral a gyereket és sorozatfüggő! Mindegy mi van, ha mennek a sorozatai délután ki sem dugja az orrát a szobából! Még ha mi ott vagyunk akkor sem! Szóval én hozzá nem engedném, ha megsértődik akkor sem! Enyém gyerek, azt csinálok vele ami nekem tetszik, nem pedig ami neki!

2010. aug. 24. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem engedném. Előbb ismerje meg az unokáját, szeresse meg, legyen feltétel nélküli bizalmad felé, és akkor talán, de akkor sem egy hétre mindjárt, max előszőr egy éjjelre.
2010. aug. 24. 16:42
 10/10 A kérdező kommentje:
jó h egyöntetűen egyetértetek velem. köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!