Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik hőmérő a legjobb...

Melyik hőmérő a legjobb kisgyermeknek?

Figyelt kérdés
A digitális hőmérőnk nem pontos, a higanyos meg mire megméri a lázat a kslányom szétsírja magát.
2010. aug. 24. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
hogyhogy nem pontos a digi?
2010. aug. 24. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jöttem rá mikor vettünk egy fülhőmérőt. Mást mutatott a digitális, a higanyos és a fülhőmérő. Én a higanyosat vettem tutinak, ahhoz képest mindegyik mást mutatott.
2010. aug. 24. 12:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdeztem, hogy melyik lenne a tuti, akár márka is érdekel.
2010. aug. 24. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A higanyos a legmegbízhatóbb, de ugye betiltották mert "mérgező". De mérésben ez a legpontosabb. Utána jön a digitális, de abban merül az elem, és bezony ha merül már fokokat is eltér. A fülhőmérőt én nem szeretem. Van még ilyen fejre tehető "színes" , az is jó, mert ha hőemelkedés van, azt mutatja.
2010. aug. 24. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és digiből nálunk "Hartmann" márkájú van, de eddig még jól mért.
2010. aug. 24. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Hopp! Ez eszembe sem jutott, hogy az elem lehet a hibás. Meg is nézem. Nekem Phillips hőmérőnk van, az sem egy gagyi, így remélem, hogy tényleg elem hiba lesz.
2010. aug. 24. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
szia!a higanyos a tuti.a digitálisra nekünk pár percet mindig rá kell hagyni.van infrás homlok lázmérőnk,rosszul mér az is.Akartam venni fülhömérőt-doki,ismerös,sőt még a bolt tulaj is lebeszélt róla,hogy piciknél nem mér jól.maradt a szenvedés,másfél éves a lányom
2010. aug. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!