Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket kell általában venni...

Miket kell általában venni bölcsikezdés előtt?

Figyelt kérdés
Zsák, benti cipő, ilyenekre gondolok...
2010. aug. 23. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első szülői értekezleten mindent elmondanak. Azért nem lehet konkréten megmondani, mert a bölcsődék egymástól nagyon eltérő dolgokat kérnek. Nálunk pl nem kell ágynemű, zsák, törölköző sem...

Alapvető dolgokra azért gondolni kell: benti cipő, ami nagyon kényelmes a gyereknek, lehetőleg tépőzáras. Nagyon kényelmes benti ruházat északnak, hőmérsékletnek megfelelően. Lehetőleg ne kantáros nadrág legyen, mert azt nagyon nem szeretik a gondozónők.

2010. aug. 23. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap lesz a szülői, csak már be vagyok sózva, és rossz, hogy eddig semmit sem tudtam elintézni. :)
2010. aug. 23. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma voltam és ilyen listát kaptam:

váltó ruha

váltó cipő

ágynemű

papírzsepi

szalvéta

pelenka

popsitörlő

popsikenőcs

Itt törölközőt adnak, szóval tényleg változó.

2010. aug. 23. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

A szülői értekezlet ilyenkor nagyon fontos! Bármilyen kérdést, ami számodra fontos fel kell tenni, mert nekik minden evidens, lehet, hogy valamit elfelejtenek.

AZ alap dolgokat előttem leírták, de fontos hogy vinni kell a gyermek egészségügyi törzslapját (orvos/védőnő állítja ki), egészséges igazolást, egészségügyi kiskönyvét. Ezek is leginkább a beiratkozáshoz kellenek, de ezekre is rá kell kérdezni!

Jó bölcsi kezdést!

2010. aug. 23. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Hol kezditek a bölcsit? Nekünk is holnap lesz a szülői, és én is kiváncsian várom mit fognak mondani.
2010. aug. 23. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy csak most válaszolok, tegnap nem tudtam: Békáson van a bölcsi.

Ti is??

2010. aug. 25. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!