Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Béres cseppes anyukák! Akinek...

Béres cseppes anyukák! Akinek szedi a gyerkőce, vettetek észre javulást? Ha igen, mennyi idő alatt hatott és milyen mértékben?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam lassan 2 éves és 10 kiló,valamivel felette,most még a fogai is jönnek,naponta 6-7 híg széklet,szóval nem fér rá a fogyás...őszre terveztem hogy megveszem de már adom neki,szerintetek hatni fog? köszönöm!
2010. aug. 23. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én sok mindent kipróbáltam étvágyjavítás végett, de mint a többi vitamin ez sem hatott. Nem hozta meg az étvágyát a kisfiamnak. Most nemrég 2 és félévesen megint megpróbálkoztam vele, de most immunerősítés miatt adtam neki, és pár nap múlva ő szólt, hogy éhes és enni akart, ami olyan nagy csoda volt, hogy el sem hittem és szépen evett is, de csak pár hónapig tartott a jó étvágy. Most megint nem eszik, csak finnyáskodik mindenre.
2010. aug. 23. 13:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,akkor reménykedek..hány kiló volt a kisfiad mikor elkezdtétek?
2010. aug. 23. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
a fiam 2 hét után a festéket is leette volna tőle a falról:)) nekünk bejött. idén is kap majd, októbertől adom neki megint tavaszig. immunerősítésre kapta tavaly is a téli hónapokban, de az étvágyát is meghozta.
2010. aug. 23. 13:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is,van remény:)
2010. aug. 23. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Két évesen a kisfiam 12,5 kg volt és 93-94 cm körüli a magassága. Viszont ettől függetlenül elég kis vékonyka. Én csak nagyon ritkán mérem a súlyát, viszont akkor felírom. Nem ez a lényeg, hanem hogy egyen és kiegyensúlyozott, boldog gyerek legyen.
2010. aug. 24. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Határozottan nőtt az étvágya a nagylányomnak tőle. Most tervezem,hogy a legkisebbnek is elkezdem,mert szed ugyan más vitamint,de az nem nagyon növelte az étvágyát.

6 éves és nincs 19 kiló.

2010. aug. 26. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért. Béres csepp van külön babáknak/gyereknek is? Vagy azt kapják ők is amit a felnőttek? OTP-s eü kártyára meg lehet venni? Mennyibe kerül és meddig elég egy db? Köszi
2010. aug. 26. 14:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Én a kicsit (30 ml) vettem kipróbálásra,de megveszem a nagyobbat ha eljön a hatása,az 100 ml. Nem tudom mennyi volt,nem néztem:) Nincs külön gyereknek,súlytól függően adagolom.A kártyát nem tudom,kérdezz ott rá!
2010. aug. 26. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindent lehet eü kártyára venni aminek van ogyi száma..a listát megtalálod ha beírod a keresőbe, hogy ogyi lista 2010
2010. aug. 26. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Én három hét után tapasztaltam azt, hogy sokkal jobb lett a kicsi étvágya, többször kér enni, és nem válogat már annyira. 6 hét alatt összesen 40 dkg hízott! Ami nagyon nem is árt neki, mert most 26 hónaposan így is csak 11,3 kg. Immunerősítő hatását eddig még nem tapasztalom:( Most kezdte a bölcsit, és két hét után már itthon is vagyunk, mert beteg lett. Bár azt mondják, hogy ez ellen nem lehet tenni semmit...
2010. aug. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!