A Szentkirályi utca 47. szám alatti fogászat az milyen?
A 7 éves kisfiamat elvinném betömetni a lukas fogát.
Mlyen tapasztalataitok vannak a fogászatról?
Ingyenes?Be kell jelentkezni előre?Van kimondott gyermekrendelés?
Annyira jó, hogy ilyen sokan és jó véleményeket ìrtatok a helyről mert én holnap megyek el oda, mert sajnos az SZTK-s fogorvos nem jó nàlunk sem. :( Mostmàr be merem vàllalni mert nagyon félő, hogy sok magànorvos még pénzért sem csinàlja meg rendesen, hogy többet jàrjanak vissza hozzà is :( sajnos... (esett màr rà példa) :|
Megìrom majd feltétlen a tapasztalatomat a helyről amint tudom :) remélem csak a jó vélemények soràt bővìtem majd :)
Sziasztok!
Van néhány rendes orvos,pl Stiedl Péter paradontológus, viszont akivel kellemetlen tapasztalatom volt, gyakornok Sápi Béla.Elkezdte a kezelésemet, és azon akadt ki, hogy telefonon lemondtam egy időpontot, mivel fertőző hasmenésem volt, 1 hétig ki se bírtam otthonról mozdulni. Ezek után közölte, hogy a fogam nem az ő dolga, menjek más dokihoz.
Mindezt kezelés közepén, amikor leszedte az állandó hidat a fogaimról, csak ideiglenest készített, szabadon hagyva a fognyakat.
Nem ajánlanám senkinek, mert azt gondolom, hogy felelőtlen és szakszerütlen doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!