Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szenved hátrányt a tapasztalat...

Szenved hátrányt a tapasztalatok szerint?

Figyelt kérdés

4 éves a lányom és itthon vagyok vele és a 11 hós hugával.

Idén sem akarom beadni oviba, mert csak délig veszik be és mert az utazás másfél órát vesz igénybe, oda-vissza 3óra vonattal és gyalog a várakozási idővel együtt...

Itthon 2órát tudnék tölteni a Picivel, amíg a Nagy bent van...

Jövőre már kötelező, de addigra már autóval tudom vinni Őket, tehát akkor mindenképpen megy és utána még egy évet szeretném járatni, tehát 7 évesen kerülne suliba.

A tapasztalatok szerint elég két év az oviból?

A lányom nagyon kommunikatív, szebben rajzol, mint kortársai, nagy dumás és nagyon barátkozós...az én meglátásom szerint nem árt neki, ha még itthon marad...de ha Neked van negatív tapasztalatod ezzel kapcsolatban, kérlek oszd meg velem és szólj, mire figyeljek!!!

Ja, minden nap van gyerekek közt, minden nap sétálunk is. Járunk mindenfele, sok benyomás éri.

Köszi a segítséget!!!

2010. aug. 23. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Normál oviban dolgozó gyógypedagógus vagyok. Legyél egészen nyugodt, semmiről nem fog lemaradni a lányod!
2010. aug. 23. 08:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Már ma fel is hívtam Őket, az ovónéni ugyanezt mondta!

Minden jót kívánok!

2010. aug. 23. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak nagycsoportba jártam, de senki nem mondaná meg rólam. Öcsém már kiscsoportos korban kezdte, mégis ő a vissza húzódóbb. Nyugodtan maradhat otthon, semmi kára nem származik belőle.
2010. aug. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!