Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondtok a totyogónak,...

Mit mondtok a totyogónak, hogy hívják a testrészeit?

Figyelt kérdés

14 hónapos lányom egyszerre indult meg két lábon és agyban, minden nap új szót tanul, és ma reggel mutatott a puncijára, hogy 'emmi'. Ti mit mondtok egy ilyen pici gyereknek? Minden másban eddig a hivatalos nevet mondtam (felkar, ilyenek XD). A segge a popója. Egyébként nem vagyunk olyan család, ahol amióta megszületett a gyerek, mindenki szappannal mossa a száját, tehát nem szégyelljük, ha kicsúsznak néha csúnya szavak. Pl a segg meg a popó felváltva szerepel, meg a kakiltál/beszartál is 😆

Egyébként milyen vicces szavakat mondtok még nekik?

2021. máj. 2. 06:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekorvos és az ultrahangos is nunit mond, így az a "hivatalos" :D
2021. máj. 2. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
A paraszt a kérdező kategória. Ezért tart itt a mai társadalom. Ezért nincs esélyük a normálisan nevelt gyerekeknek érvényesülni, mert az ilyen ózdi stílus szerintetek még vicces is.
2021. máj. 3. 05:53
 13/18 A kérdező kommentje:

12... Mondd, mégis hol tart a mai társadalom? Mindketten (én és az apja) többdiplomás emberek vagyunk, 28 éves létünkre saját házzal és autóval, egyszer sem kellett még hitelt felvennünk, de biztos szaremberek vagyunk, mert használjuk a csúnya szavakat is.

Előre sajnálom szegény gyermekedet, aki csak akkor felelne meg neked, ha teljesen tökéletes lenne, ami ugye lehetetlen. Kicsit lejjebb adhatnál, mert megfelelési kényszeresre neveled majd... Attól nem lesz valaki rossz gyerek, hogy azt mondja segg. Bár a lányom még nem mondja ezeket, de inkább egész nap macskákat és kutyákat simogat és puszilgat (gondolom ezzel is bajod lehet 🤔), tegnap véletlenül lefejelte az orromat, utána kaptam rá vagy puszit és egy ölelést... Én nem hiszem, hogy bármit is elrontottam volna :)

Ma reggel kiszedtük a 'fikát' is az orrából, biztos nem fogok cicakakit mondani :))

2021. máj. 3. 06:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Vagy 5 puszit*
2021. máj. 3. 06:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Villoghatsz a diplomáddal meg a pénzeddel, attól még a stílusod alpári. Itt nem csak a szarról meg a seggről van szó. Nem is arról, hogy néha kicsúszik. Én is kiejtettem már a számon gyerek előtt egy jóízű b..meg-et amikor kitörtem a kislábujjam az ágy szélében. Azzal van a baj, hogy szerinted ez vicces, és erre direkt módon tanítod. Persze ez még mindig magánügy. De csak addig amíg be nem kerül közösségbe, ahol a kúlturált gyerekek eltanulják. Nem tökéletes egy gyerek sem, az enyém sem. Sok hibája van, amikért nagyrészt én vagyok a felelős. De nekem tiszta a lelkiismeretem, mert nem szándékosan rontottam el.
2021. máj. 3. 17:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Remélem találkozik a gyerekünk az oviban/suliban 😏
2021. máj. 3. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:
És mikor megkérdezi, hogy mit jelent a b' meg, akkor elmagyarázod neki?
2021. máj. 3. 19:41
 18/18 anonim válasza:

Felkar. 😁

Ha rámutat a fán pihenő madárra, akkor mit mondasz neki, hogy Botaurus stellaris?? 😂

2021. máj. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!