Mit mondtok a totyogónak, hogy hívják a testrészeit?
14 hónapos lányom egyszerre indult meg két lábon és agyban, minden nap új szót tanul, és ma reggel mutatott a puncijára, hogy 'emmi'. Ti mit mondtok egy ilyen pici gyereknek? Minden másban eddig a hivatalos nevet mondtam (felkar, ilyenek XD). A segge a popója. Egyébként nem vagyunk olyan család, ahol amióta megszületett a gyerek, mindenki szappannal mossa a száját, tehát nem szégyelljük, ha kicsúsznak néha csúnya szavak. Pl a segg meg a popó felváltva szerepel, meg a kakiltál/beszartál is 😆
Egyébként milyen vicces szavakat mondtok még nekik?
12... Mondd, mégis hol tart a mai társadalom? Mindketten (én és az apja) többdiplomás emberek vagyunk, 28 éves létünkre saját házzal és autóval, egyszer sem kellett még hitelt felvennünk, de biztos szaremberek vagyunk, mert használjuk a csúnya szavakat is.
Előre sajnálom szegény gyermekedet, aki csak akkor felelne meg neked, ha teljesen tökéletes lenne, ami ugye lehetetlen. Kicsit lejjebb adhatnál, mert megfelelési kényszeresre neveled majd... Attól nem lesz valaki rossz gyerek, hogy azt mondja segg. Bár a lányom még nem mondja ezeket, de inkább egész nap macskákat és kutyákat simogat és puszilgat (gondolom ezzel is bajod lehet 🤔), tegnap véletlenül lefejelte az orromat, utána kaptam rá vagy puszit és egy ölelést... Én nem hiszem, hogy bármit is elrontottam volna :)
Ma reggel kiszedtük a 'fikát' is az orrából, biztos nem fogok cicakakit mondani :))
Felkar. 😁
Ha rámutat a fán pihenő madárra, akkor mit mondasz neki, hogy Botaurus stellaris?? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!