Nagyon sajnálom a picilányt és a családját! És sajnálom azt a két elsőt, akik szánalmasak..
2010. aug. 22. 10:26
4/7 anonim válasza:
Sajnálom a pici lányt, mert tényleg sokat szenvedett és belegondolni is rossz mit érezhet az anyuka. Nyilván aki még nem tudja milyen anyukának lenni azt annyira nem érinti megrászkódottan ez az eset. Csak tényleg belegondoltam, hogy mit érezhet az anyuka szóval brr...:(
Gyertyát ugyan nem gyújtok, mert tényleg sok olyan eset van amiről nem ír az újság.
2010. aug. 22. 10:33
5/7 anonim válasza:
nagyon sajnálom szegény kislányt és az egész családját. mindenki abban bízott abban, hogy felépül és felnő. én is, bár tudom, hogy ez vajmi kevéssé lehetséges. szívátültetéssel az 5 éves túlélés esélye is alig több, mint 50%. kisgyerekként csak több szenvedés várt volna rá, a rengeteg immungyógyszer, izoláltság másoktól. borzasztó. sajnos ismerek szülőket, akikne a gyermeke meghalt, azt mondták feldolgozni nem lehet, de minidg úgy gondolnak rá, mint az ő pici angyalkájukra, akitől küzdeni és szeretni tanultak.
2010. aug. 22. 10:43
6/7 anonim válasza:
Gyújtottam, alig tudok magamhoz térni...
2010. aug. 22. 13:35
7/7 anonim válasza:
Én is gyújtottam, meg is könnyeztem:( Igazi kis harcos volt az a gyeek, sosem adta fel! Neki valószínű jobb így, de szegény szüleit nagyon sajnálom, elképzelni sem tudom, mit érezhetnek:( Sok erőt, és kitartást nekik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!