Akinek szó szerint semmi segítsége, az hogy old meg mindent egyedül? Miből enged vagy minek a rovására?
Jézus, mit szekálod? Nálunk bőrgyógyászatra 5 hónap a várakozási idő.. A fogat meg én is kispóroltam, utaztam érte gyerekkel 2 órát, hogy 5 ezerrel olcsóbb legyen a tömés vidéken, de legalább helyben volt.
Gyereket nyugodtan vihetsz ilyen helyre kérdező, az én nehéz eset lányomat elszórakoztatta az asszisztens, amíg tömtek!
A lenövést otthon oldd meg, 10ezer egy fodrásznak, az 5-8 óra bébiszitter! Mérlegelj..
Egyébként engem félbehagyott egyetemel, auti gyerekkel sem vesznek fel sehova, illetve mindenki tudja, hogy villanyszerelőként, gázserelőként az elmúlt 5 évben hasít az ember, mióta van csok meg mmindenfajta támogatás felújításra, építkezésre. Össze sem lehet hasonlítani pl egy tb ügyintézővel, amivel dunát lehet rekeszteni
41 Az a baj 3 szinu a hajam és ősz is , erre félek magam neki esni. Legalább egyszer lenne végre egyszínű akkor már tövet festeni egyszerubb.
43 Ennyiből városban egy garzont vennénk kb. Itt ahol lakunk kisvàros,teljesen jó áron volt ez a ház. Most a csokos dolgok miatt még drágább az ingatlan.Szerencsére nem 20 évről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!