Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékot lehet készíteni...

Milyen játékot lehet készíteni barckmagból?

Figyelt kérdés

Van itthon 2 marék őszibarackmag.

Megmostam, megszárítottam.

Milyen játékot, eszközt készíthetnék belőle gyerekeimnek?

3 éves lánynak, és 5 éves fiúnak.

2010. aug. 20. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kifúrod fellehet fűzni fonálra, pálcára. Akár színezni is lehet, akkor különböző sorrend szerint is (előre megadod, milyen sorrendben fűzzék).
2010. aug. 20. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
bocs! fel lehet :S
2010. aug. 20. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Kifúrod őket, és felfűzitek együtt nyakláncnak :) Vagy egy kartonpapírra erős ragasztóval felragasztjátok őket alakzatba, vagy akár képkeretet csináltok belőle, és bele raktok fotókat.. (tehát a kartont körbergasztjátok vele, és úgy lesz képkeret).

De azért óvatosan, a 3 évesek még képesek a szájukba dugni, nem? Vigyázz vele!!!!

2010. aug. 20. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
csinálsz egyforma méretű és mintájú kis táskákat(négyzet alakú olyasmi dolgot mint ha párnahuzat lenne), mindegyikbe raksz valamennyi barackmagot(egyikbe 1,másikba 2,harmadikba 3...)összevarrod őket egyesével és kész. Ha két ugyan olyan tartalmút si csinálsz,lehet memóriajáték is,de egyenlőre az is elég,hogy megtudják számolni a benne lévő dolgokat.Ilyesmit mi csináltunk szárazbabból,meggyből és kavicsból is.Anyukám óvónő, nagyon sok ilyesmit csinálnak kézségfejlesztőként=)
2010. aug. 20. 23:32
 5/7 Prímás Lancelot ***** válasza:
55%
szerintem nem kell nekik játék, majd ők kitalálják maguknak. milyen jól elvoltam még anno egy fadarabbal vagy dobozzal is..
2010. aug. 21. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Rumbatök?:D Berakod egy egy...mondjuk egy flakonba:)

Lehet belőle bölcső is, bár lehet ahhoz nem túl mély.

Fülbevaló,nyaklánc ha befestitek.

Amúgy azt is csinálhatnátok,hogy vízbe berakjátok és kihajtatjátok(vagy rögötn el kell ültetni?sosem tudtam) és fa lesz belőle...erkélyre kilehet szépen rakni:)

2010. aug. 21. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Megoldódott, ma azt mondta afiam, hogy be akarja festeni a magokat.

És azt mondta, fúrjuk ki, hogy fel tudja fúrni.

Köszönöm az ötleteket!

2010. aug. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!