Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Balkezes anyuk, első gyermeket...

Balkezes anyuk, első gyermeketek is balos lett?

Figyelt kérdés

Nálunk a családban csak én vagyok balos, de nagyon örülnék, ha a babám is ilyen kis kétbalkezes lenne.

Veletek hogy volt?

2010. aug. 20. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szomszédom balkezes, az elsőszülött fia is. Lánya még nincs 2 éves, de azt mondják, mindenre a jobb kezét használja.
2010. aug. 20. 21:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Na, látod!

Köszi a tapasztalatokat! :) Érdekesek!

2010. aug. 21. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:

anyum balkezes, tesóm is én is.

a fiam úgy tűnik az lesz, aminek nagyon örülök. talán a viselkedéséből, kreativitásásból is azt szűröm le, h van rá esély, és többet is használja a balt:))))

27 hónapos.

2010. aug. 21. 14:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Én is elég kreatívnak tartom a balkezes bandát, és senki ne értse úgy, hogy egy bénaság vagyok. De sok mindent köszönhetek az életemben annak, hogy ilyen kis szeleburdi vagyok, néha ugyan kiesik ez-az a kezemből, de ez meg olyan vicces helyzeteket tud eredményezni, amire minden embernek szüksége van! :)
2010. aug. 21. 14:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom, érdekel-e Titeket, de elmúlt egyéves a kisfiam, használja mindkét kezét, de a jobbal ügyesebben manipulál, és többet is. :) A neurológus szerint még nem dől el ilyen korán, de a gyógypedagógus és én is úgy látjuk, hogy inkább jobbos lesz. :D

Hsjdani kismamák, Nálatok mi a helyzet? :)

2012. febr. 11. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
én írtam, mikor 27 hónapos volt a kisfiam, most már 3 hónap múlva 4 éves lesz és balkezes :)))örülök neki, h az lett :)
2012. febr. 11. 18:02
 17/18 A kérdező kommentje:

:) Örülök neki, igen, emlékszem Rád, mert tegnapelőtt újra végigolvastam a kommenteket :).

Még biztos nálunk is alakul a dolog, de nagyon úgy fest, hogy jobbos lesz :).

Boldog szülinapot a manókádnak! ;)

2012. febr. 13. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem a szüleim sem a testvéreim nem balkezesek én mégis az vagyok:)
2013. nov. 22. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!