Hogy kezelnétek ha a 10 éves kislányotok "szerelmes" lenne? Szülinapi bulin találkoztak a fiúval egy játszóházba
7# az a lényeg amit a gyerek érez. Es ezt ő most szerelemnek erzi. Nem az a fontos hogyan definiálják a felnőttek.
Kérdező, hallgasd meg, had meséljen róla. Ha most nem hallgatod meg később nem fog veled megosztani semmit. Amugy is lecseng, nem kell izgulni.
10 évesen"szerelmes" voltam az osztálytársamba,ő is szerelmes volt belém,így utólag tudom.Viszont kb sosem ,vagy nagyon ritkán szóltunk egymáshoz annyira zavarban voltunk mindig.
A poén,hogy az uncsitesóm férje lett,és hiába telt el 35 év azóta, ugyanolyan zavarban vagyunk mindig.(pedig pasiként egyáltalán nem az esetem).
A "gyerekszerelmek" nem hosszú életüek, de az érzés amit a gyereked érez valóságos,99,9%hogy nem ő lesz a férje,de a vágyakozása,az érzelmei az valódiak, nem szabad elbagatelizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!