Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelnétek ha a 10 éves...

Hogy kezelnétek ha a 10 éves kislányotok "szerelmes" lenne? Szülinapi bulin találkoztak a fiúval egy játszóházba

Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Oké. Ha reggelig veszekszel velem, akkor is nekem lesz igazam.
2021. ápr. 3. 18:36
 12/16 anonim válasza:
84%
Kezdem az erezni , hogy vagy troll vagy vagy, egy 7 evessel vitatkozok, az unoka tesom 7 evesen nem mondott ilyeneket. Na akkor legyen igazad remelem ,segitettem, hamar ervekkel nem rendelkezzel legalabb tudjal nyugodtan aludni
2021. ápr. 3. 18:40
 13/16 anonim válasza:
12%
Nem hinném, hogy én vagyok a 7 éves, ha te még írni se tudsz helyesen.
2021. ápr. 3. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatnám, már amennyire tudnám. Én is voltam fiatal, nincs annál rosszabb, ha nem veszik komolyan az érzelmeinket. Nyilván 10 évesen még nem valószínű, hogy szerelmes, de ő most annak érzi magát, és ebben támogatnám. Illetve, nagyon örülnék neki, hogy ezt megosztja vele, ez azt jelenti, hogy bízik bennem :)
2021. ápr. 3. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

7# az a lényeg amit a gyerek érez. Es ezt ő most szerelemnek erzi. Nem az a fontos hogyan definiálják a felnőttek.

Kérdező, hallgasd meg, had meséljen róla. Ha most nem hallgatod meg később nem fog veled megosztani semmit. Amugy is lecseng, nem kell izgulni.

2021. ápr. 3. 20:53
 16/16 babyboom567 ***** válasza:
100%

10 évesen"szerelmes" voltam az osztálytársamba,ő is szerelmes volt belém,így utólag tudom.Viszont kb sosem ,vagy nagyon ritkán szóltunk egymáshoz annyira zavarban voltunk mindig.

A poén,hogy az uncsitesóm férje lett,és hiába telt el 35 év azóta, ugyanolyan zavarban vagyunk mindig.(pedig pasiként egyáltalán nem az esetem).

A "gyerekszerelmek" nem hosszú életüek, de az érzés amit a gyereked érez valóságos,99,9%hogy nem ő lesz a férje,de a vágyakozása,az érzelmei az valódiak, nem szabad elbagatelizálni.

2021. ápr. 3. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!