Létezik ilyen ?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy minden anyukának ez a gondja,főleg,hogy a gyerek mindig otthon van.jelentkeztem egy gyárba egyszerűsítettként mert az igérték én választhatom ki a napokat mikor menni tudok. ( mikor férjem szabadnapos) heti 2-3 napot tudnék,de kiderült azok közül is csak akkor mehetek ha hívnak. Tehát annak van esélye akinek szinte bármikor jó. Mégiscsak ők választanak napot. Tényleg nem létezik olyan ahol akkor mehetek amikor tudok? Babám is lesz,ugy örültem,hogy tudok mellette is dolgozni :( ötletek? Mit tanulhatnék esetleg amivel itthon tudnék dolgozni vagy éjszakai munkák? A neten hirdetett itthoni munkák miről szólnak? Bármilyen munkahely ahol csak heti kétszer tudnék menni? Chatoperátori munka veszélyes? Valami biztonságos megbízható webkamerás oldal? Bocsánat,de nagyon el vagyok keseredve :(2021. márc. 30. 18:43
1/2 anonim válasza:
Amiket írtál, azokat inkább elfelejteném. Esetleg állandó éjszakás melót keress, gyárban nem tudom, ez mennyire megoldható. esetleg árufeltöltő, takarítás (pl.úgy tudom, a vonatokat is éjszaka takarítják, persze lehet, hogy nem így van).
2/2 anonim válasza:
Vállalhatnál háznál takarítást. Azt úgy osztod be, ahogy ráérsz.
Az otthoni netes munkák mindig valamilyen túlárazott termékek értékesítéséről és más emberek beszervezéséről szólnak. Semmi értelme. Sok-sok pénzt kell beletenni, hogy egy minimális kereseted legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!