6.5 éves lányom sikeresen ránk nyitott intim együttlét közben. Mit mondjak a gyerkőcnek, ha kérdezőködik?
Hát ezt már s.optad.
Én is ranyitottam kb ilyen idősen anyamekra, a kép sajnos azóta is belém égett.
"a felnőttek szokták NÉHA ugy szeretni egymást 😂😂😂😂😂😂
Hát, mi minden nap szeretjuk igy egymást, többször is. Majd 7 éves gyereknek el lehet magyarázni már szerintem , hogy azért van becsukva az ajtó, mert ketten akartok lenni és olyankor ne zavarjon. Ha mégis halaszthatatlan, akkor viszont kopogjon. Ez az alap szerintem..
#4 jól van Krisztike tudjuk hogy ti napi többször, de változatlanul nem érdekel senkit.
Könyörgöm szerezz már valami fogyatékost akit barátnödnek nevezhetsz, ne itt fáraszd a jónépet a magánéleteddel, te szánalomhalmaz. Ennyire nem lehetsz magányos. Mindenki utál mi?
4.
Örülök, hpgy szaporák vagytok, mint a nyúlak és nem zavar, hogy a gyerekeitek a szomszédban játszanak, többször is rátok jön. Nekünk viszont teljesen jó este, amikor nyugiban egymásra koncentrálva és nem arra, hogy hallanak e vagy mikor kopognak, mert kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!