Mit tegyek, hogy a kakilást is WC-be vagy Bilibe végezze?
Figyelt kérdés
2-3 hete nappal nem adok rá pelenkát és ügyesen szól,hogy pisilni kell.De a délutáni alvásra és az éjszakaira bepelenkázom.A kakinál is szól,de csak pelenkába hajlandó és csak állva.
Ha nem adok rá pelenkát akkor sajnos visszatartja és volt,hogy szorulása lett 3napig.:(
Inkább ráadtam,nehogy valami baj legyen és nem bírnám elnézni ahogy akkor kínlódott szegényem.:(
Szóval mit tegyek vagy kinek,hogyan ment a leszoktatás?
Köszi a válaszokat.
26hónapos kislány anyukája
2010. aug. 19. 22:03
1/8 anonim válasza:
Ha eljon az ideje, akkor majd o szol, ne eroltesd, igy is szep eredmeny a pipi.
2010. aug. 19. 22:06
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdeke.Fiam kb 1,5 hónapja szobatiszta,csak estére kap pelust.Eddig csak 2* kakilt a bilibe,inkább visszatartja Ő is.Tegnap az udvarra ment,ma a zuhanytálba és csak utána szól.Hiába kérdem miért nem a bilit-WC használja erre is nem felel:(Jövő hónapban pedig kezdődik az ovi,nem tudom ott mi lesz vele.
2010. aug. 19. 22:07
3/8 anonim válasza:
Az én kislányom is 26 hónapos, és pont így vagyunk, mint Ti, csak az enyém kb 1,5 hónapja szobatiszta nappal. Du-i és éjjeli alváshoz szintén kapja a pelust. Ne tégy semmit, örülj, hogy szól, ha kakilnia kell. Teljesen természetes ez így. A mi családunkban egyik anyukának ez macerás volt, erőltette a bilibe/wc-be kakilást, aminek az lett az eredménye, hogy a most 4 éves gyerek rettentően szorulásos. Még hónapokig normális ez így, ne aggódj!
2010. aug. 20. 11:08
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Akkor ahogyan eddig nem erőltetem majd ha ő úgy gondolja akkor WC.-be vagy Bilibe kakil.:)
Vagy remélem majd ha bölcsis lesz Szept.-től akkor látja a többi kisgyerektől,hogy oda kell majd ő is rájön,hogy neki is oda kell.:)
Sok sikert mindenkinek a szobatisztasághoz.
2010. aug. 20. 18:36
5/8 anonim válasza:
Szia az én véleményem hogy szerintem a kakilásra is meg kell hogy érjenek a gyerekek az én kisfiam is már 3 hónapja szépen pisil a bilibe de a kakilás még csak 1 hete megy a bilibe előtte kérte a pelust nekünk is volt szorulásunk is felrepedt fenék csak a pelusba volt hajlandó kakilni rá is hagytam és egy hete magától mondta hogy anya kakilok a bilibe meg is lepődtem de azóta csak oda kakil (na nehogy elszóljam)gyorsan le is kopogom de szerintem ő most érett meg rá!Türelem és kitartás!Üdv egy 28 hós kisfiú anyukája
2010. aug. 23. 16:14
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Ez 1 megnyugtató válasz volt és remélem,hogy nemsokára az én kislányom is bilibe vagy WC-be akar kakilni.:))))
Még 1x köszi szépen.:)
2010. aug. 24. 14:06
7/8 anonim válasza:
2 vagyok.Kitartás,nálunk kb 2 hét alatt megoldódott a dolog.Ahol éppen letudta rendet raktam utána és kész,gondolom rájött nem is olyan vicces dolog szét csinálnia,mert nem reagáltam rá.Most már a bilibe csinálja és szól utána csak azt nem szereti,ha véletlenül akkor megyek be a fürdőszobába,ha Ő trónol.
2010. aug. 31. 23:07
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
De sajna szorulásos lesz ha nincs rajta pelus akkor nem hajlandó kakilni és visszatartja.:S Most is esténként csak pelusba hajlandó 1-2 bogyót produkálni és kell neki adnom székletlazítót adni a doktornéni kitapogatta,hogy tele van a kis pocakja.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!