Mi a véleményetek a Brendonban kapható Touragoo (9-36) gyermekülésről?
nekünk ez a fajta van touragooba, szerintem jó, igaz töréstesztet nem találtam róla, de kényelmesnek látom, lányom szereti, tud aludni is benne.
Szia! Nem tudom aktuális-e még a téma, de ma voltam a Brendonban, és kipróbáltuk őket. Tudni kell, h mi azért akarunk gyerekülést, mert a hordozó hosszát kinőtte a kisfiam. Legelsőnek a válaszoló linkjén láthatóba ültettük, és tökéletes volt. Többet is próbáltunk, de mindnek magasan volt a fejtámlája. Hiába állíthatók, lefele csak ez ment, a többi csak felfele. Mind 1 fejjel nagyobb volt a fiamnál, aki 71-2 centi magas egyébként.
Szóval, akinek alacsonyabb babához kell, annak a te linkeden lévő magas lesz. Nem is értem, egy 9 kilós gyerek szerintem nem is nőne olyan magasra, h az olyan jó legyen neki. De akkor meg minek ezt írják rá?
Amúgy nem nézett ki rosszul, meg gagyogott is az eladó valamit, h jó volt a töréstesztje. Vagy ilyesmi. De ezt a másikra mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!