Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tricikli választásban segítené...

Tricikli választásban segítenének?

Figyelt kérdés

Első gyerkőcnek amit vettünk az egy nagy határ f.s volt. Nem írnék márkát. Most a másodiknak szeretnénk egy normálisan közösen venni a nagyszülökkel. Jön a jó idő a babakocsit már elraknám mert tud menni és az elsővel is csak 1-1,5 évet használtuk. Szóval szeretnék egy strapabírót venni napi használatra. Nektek bejött amit vettek? Milyen volt?

Jó és rossz vélemény is érdekel.

2021. márc. 22. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
KinderKraft márkájú triciklije volt a lányomnak, elégedettek voltunk vele. Nagyon jó minőségű és szép darab. Lehet állítani a fogantyúján, van a tetején egy kis ablak ami hasznos hogy séta közben tudd nézni a gyerkőcöt. A napellenzője is szép nagy volt, minőségi. Össze lehet csukni, így kis helyen is elfér. Tudom ajánlani a márkát, mert nagyon szuper.
2021. márc. 22. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Toyz Timmy triciklink van. Már a 2. gyereket szolgálja. Meg vagyok vele elégedve,strapabiró, átalakitható, sose volt még semmi baja, a gyerekek is szeretik.

Egy hátránya van, nem lehet összecsukni, de nekem ez nem volt fontos mikor választottuk.

2021. márc. 26. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!