Covidos babának ventolint adjak?
Figyelt kérdés
7 hónapos a pici, elkapta tőlem. Asztmás vagyok van ventolinom.
Gyermek orvos azt mondta ha van otthon ventolint adjunk neki. Hát ő az orvos ventolinbol meg tudtommal csak ez létezik. Szerintetek segíthet? Bontatlanból adnék neki, szerencsére és sose használom csak pulmicortot szedek.
Úgy hörög, nyoszorog alig van hangja
2021. márc. 16. 15:58
1/7 anonim válasza:
Gyermekorvos hazaengedett recept es konkret utasitasok nelkul? Ertem en h sotetben tapogatoznak ok is, de igy felvallrol venni...😮 kikernek egy masodvelemenyt, nem kiserleteznek. Jobbulast mindkettotoknek!
2/7 A kérdező kommentje:
Covid miatt csak telefonon foglalkoznak vele. Ügyelet se jött ki, ha akkora a baj mondták lehet mentőt hívni.
2021. márc. 16. 16:08
3/7 anonim válasza:
Én lehet hogy inkább kórházba telefonalnék és kérdeznék vagy vinném is.Covidos babát,gyereket,házi gyermekorvos elvileg nem is fogad.
4/7 anonim válasza:
Ekkora babánál Te, hogy tudod eldönteni mekkora a baj? Hívsz mentőt, legalább nem kell gyorsteszt (amit felénk pld csinálnak szállítás előtt), aztán beviszik és megvizsgálják,ha nem vészes haza engedik (de szerintem bent tartják mert pici).
5/7 anonim válasza:
Hívd fel a Heim Pált. Ott kezelik a covidos gyerekeket. Biztos, hogy telefonon is hitelesebb infót fogsz ott kapni.
6/7 anonim válasza:
Én adtam neki anno, amikor brochitis-es volt a 2 hónapos babám. Kell hozzá babyhaller, mert másképp nem tudod. Tűzoltásra, míg mondjuk a kórházba nem érsz vele használhat, de azért, ha a covidtól nehézlégzése van, inkább rögtön kórház, nem kisérleteznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!