Sinsay gyerekruha? Tapasztalatok? Szokott rendelni valaki?
Nálunk nincs az említett bolt, a weboldalon nézelődtem.
Milyen a méretezése a ruháknak? Kisebb, nagyobb, átlagos? Lehet hinni a cm-nek?
Amikor rámegyek a méretezés fülre ott azt írja ki, hogy "Lány 1,5-12" éves és csak mellkas, derék, csípő bőség van feltűntetve... test méretek, nem ruha méretek... Bánatomra a ruhák hossza sincs megadva.
Én csinálok valamit rosszul?
Kisfiam 114 cm és 21 kg.
Nem kövér, de azért jó húsban van.
Tudom, hogy ahány márka annyi méretezés, de mivel nincs tapasztalatom ezzel nem igazán tudom belőni.
Legtöbb nadrágja 116-os, de van 110-es is (66 cm teljes hosszal). Felsőkből van már több, ami 122-128, de kisebb is akad.
A másik kérdés, hogy akciós terméket miért nem lehet rendelni? Kamu akció van csak?
Azt írja, hogy van az adott méret, de ha kosárba akarom rakni "Ez a termék jelenleg nem elérhető. A termékek egy része jelenleg nincs készleten".
Az én lányom 118 cm, 19 kg, átlagos alkat, 116cmes melegítő nagy neki derékban, hosszra pont jó. 122es gatya felér a nyakáig, hatalmas. Van olcsóbb melegítője, az silány, van drágább, az rendben van. Én ott veszem a legszívesebben, mert olcsó, melegítő az a holmi, amire nem fogok költeni.
Nézd meg kinagyítva a képeket az árulkodó nagyon! Pamut mind, az olcsóbb nem rugalmas, a drágább igen. Az olcsóbb belül nem bolyhos, a drágább igen. Az a jobb.
Igen nagyjából tudom, de sokszor összemérem, mert van 104-es és 128-as felsője. 110-es és 122-es nadrágja. Kabátból meg 134-es. Nagyon nem egyforma.
A Pepcoból elég a 110-116, H&M 110/116 szűk is, rövid is.
F&F, Disney 122-es szintén jó.
Hát, akkor én vagyok az egyetlen szerencsétlen, aki nem találja el a Sinsay méretet.
Először magamnak rendeltem. S-es ruhákat hordok, lemértem mindent, méreteim szerint állítólag M méretű ruhát kellett volna rendelnem. Na, az M kicsi volt, bőven L méret kellene.
Lányomnak rendeltem egy mellényt, az méretarányos volt, aztán rendeltem egy body csomagot (mindig mindent mérettáblázat szerint), az iszonyatosan kicsi volt. (mellény és body is 92)
Szóval hiába cuki és olcsó, nekem rossz tapasztalatom van vele.
Nekem pont az tezett benne, hogy nem nyúlik szét, mint pl sok HM-es..
Tapasztalat alapján hosszabb vékonyabb gyerekre jók..
Amugy a felnőtt is kisebb.
Melegítő nem fakul ki, nem megy össze szárítógépben eddig semmi.
Kaptunk baráttól használtat
2. Gyerekre is vállalható
Úristen ennyi energiát fordítani erre a kérdésre. Mindenről más emberek véleményét kéred ki, nem tudsz önálló lenni?
Van ingyenes szállítás nap, rendelsz két bodyt 1290 ftert vagy 2 melegítőt 1700ftert, a saját tapasztalatod szamit. . Ha nem jó, eladod bmeg. Ne legyél már életképtelen.
18, igyál egyet, nagyon feszült vagy!
Miért ne kérdezhetne? Miért rendeljen potyára?
Egyébként szar, ne rendelj! Vacak anyag, össze-vissza méretezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!