Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van másnak is ilyen "mimózája"?

Van másnak is ilyen "mimózája"?

Figyelt kérdés
a kislányom 20 hónapos. a játszón úgy vettem észre fél a többi gyeretől, pl. ha egy kisebb beelőzi, a lépcsőn ami a csúszdára visz,akkot félrehúzódik, nem szereti ha más baba kisgyerek hozzáér,megfogja, simogatja, olyankor engem hív hogy anya, anya. vagy pl. más gyerek ha lát egy játékot ami a másé, egyből lecsap rá, azenyém meg enygem hív, megfogja a kezem, és az én engedélyemet kéri, hogy elvehesse. meg inkább ha valahol tumultus van, pl a csúszdán, homokozóban, ő inkább félrevonul kismotorozni, vgay a libikókához, és azon "balettozik". amúgy mozgásában nagyon ügyes, a kötélhágcsós mászókán már felmászik egyedül, és akarata is van, ha hisztizni kell...de ez aggaszt, ez a félrevonulás, félénkség, mi lesz így az óvodában? amúgy én se vagyok egy nagy bandázós, társaságkerülő se, de csak azért nem vegyülök, hogy vegyüljek, csak ha jól is érzem magam ott.
2010. aug. 18. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
SZerintem nem mimóza csak van esze:)) D
2010. aug. 18. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam és ilyen is maradtam... :( Milyen jegyű a kislányod? Bocsi, ha nem hiszel ilyenekben.
2010. aug. 18. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:

ó köszönöm, tényleg nagyon okos amúgy. :)

De, hiszek, bár nem vakon...Bak, aszcendense Rák.

2010. aug. 18. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm fia is bak és ugyanilyen jellem. A kislányom bika és amúgy szintén hasonló. Csak szemlélődik inkább és bátortalan. Inkább nézegeti a többi gyereket és nem csatlakozik azonnal.

Nem bánom annyira...ő ilyen, így szeretem. :)

2010. aug. 18. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na én kérdeztem, hogy mi a jegye... Én is Bak vagyok :D
2010. aug. 18. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:

:)))

Ó, ilyenek akkor a Bakok. amúgy a férjem unokahúg szintén Bak, és ő is ilyesmi. :)

Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 18. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam rák, 25 hónapos, de ő is ilyen volt.Reményeim szerint és ahogy érzékelem, mintha egy picit bátrabb lenne az utóbbi időben.Főképp a barátságos, idősebb, segítőkész kisgyerekek társaságát keresi.
2010. aug. 18. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is elég visszahúzódó vagyok, de én ikrek vagyok :D
2010. dec. 18. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!