Mennyire nehéz 4 gyermekes anyának lenni? Sokkal nehezebb ,mint három gyerekkel?
Sziasztok!
Van három gyermekünk.
(7 éves-Lány,5 éves Fiú,3 éves Fiú)
Gondolkozunk egy negyedik gyermeken is. Minden szakasznak meg van a maga nehézsége.
Érdekelne milyen változást tapasztaltak esetleg a negyedik gyermek megszületése után azok az édesanyák,akiknek négy gyermeke van ?
Nekem ugyan csak három van, de az egyetlen változás kettőről háromra az volt, hogy a harmadikat sosem tudtam csendben altatni, mert a másik kettő egymással veszekedett közben. Na, a negyediknél már ez az alap. :D
Ami komolyabb gondot okozna, az egy új kocsi beszerzése, mert az emberek 99%-ának csak 5 személyes az autója.
Nekünk nagy változás volt mert nagy a korkülönbség a 3. és 4. között(11 év)...mindent újra kellett kezdeni:))Imádom,hogy még egyszer átélhetem ezeket a dolgokat!!
Kedves 3.!Képzel el lehet dolgozni 3 ill. 4 de akár több gyerek mellett is...Többünknek sikerült már.
Köszönöm szépen azoknak ,akik érdemben válaszoltak .
Azok kedvéért pedig ,akik megkeseredettek leírom(bár nem tartozok magyarázattal) ...
Van 3 gyermekem . Mellettük elkezdtem a saját vállalkozásom felépíteni. 1 éve saját webáruházat üzemeltetek ,ami szerencsére nagyon szépen dolgozik. Nem sokat,de annyit igen,hogy tudjam ,hozzatettem én is minden hónapban a családi kasszához. Mindemellett nem rendelt ételt teszek az asztalra ,hanem főzök és a gyerekeim sem szutykos ruhában járnak iskolába . Egyszerűen van,aki szereti a gyerekeket. Nyilván nehéz ezt elképzelni annak,aki két gyerek után idegbajt kap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!