Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyermeke is nagyon nyűgös ma?

Más gyermeke is nagyon nyűgös ma?

Figyelt kérdés

A 15 hónapos kisfiam egyszerűen egész nap sír.Semmi nem jó,enni sem akar,inni sem akar.Csapkod veri magát.Nem tudom mi lehet a baja.Arra gondolunk jön a foga vagy pedig a hasa fáj.

Vigyem orvoshoz vagy várjak még vele egy-két napot?

Tegnap délután egyszer volt egy nagy sírása de az is csak pár percig tartott.Ma viszont hajnal 5től szinte folyamatosan ordít és sír.Nem lehet ölbe venni,nem lehet az ég világon semmit csinálni vele.

2010. aug. 18. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,

a lányom 14hónapos és ugyan így viselkedik...nemtudom mi lehet az oka..sajnos..én is a fogára tippeltem vagy az időjárásra..de ilyen nyafi még talán sosem volt...

lehet h bújkál bennük valami betegség?

olyan rossz hogy még nem tudják elmondani... :(

hát sokat nem tudtam segíteni..de ha rájövök mi ez szólok. légyszi te is írd meg hogy mivan veletek!!!!

köszönöm

2010. aug. 18. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ugyan ezt csinálja ma reggel óta. Én orvoshoz mondjuk nem vinném. Ha esetleg beteg lesz, azt úgyis észre fogod venni időben.
2010. aug. 18. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen!
2010. aug. 18. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.

Aludta a kisfiam majdnem 6 órát most napközbe,és mióta felkelt azóta jól van.Evett ivott voltunk sétálni.Az egyetlen amit nem tűr el azóta sem,ha ölbe van.

Úgy tűnik,hogy fáradt volt.Bár mielőtt elaludt azelőtt adtam neki agy nurofen kúpot.Lehet e miatt tudott most aludni végre.

Előre válaszoló,nálatok mi újság?

2010. aug. 18. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi az előbb rosszul írtam.

Az első válaszolót akartam írni:)

Remélem mindenkinek jobban van már a babája.

2010. aug. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!