Mikortól és milyen társasjátékkal érdemes kezdeni?
Kb. 3-4 éves kortól. A lányom 3 évesen kapta az elsőt. Imádja a mai napig. Ez volt az:
A lányommal 3 éves kora óta játszunk.
Egyszerűbb kártyajátékokat (gyerek uno és fekete Péter szerű (ismerte már a színeket és a számokat)) memória játékokat, Lotti Karottit, Bogyó és Babóca úton az oviba. Ezek voltak az elsők között.
Memóriát, Dominót, Fekete Pétert már kb. 2,5 évesen játszottam a lányaimmal. Figurás, színes dobókockás játékokat is elkezdtük 3 éves koruk előtt (pl.Ludanimo) vagy amiben pörgetni kell (Keller&Meyer Bevásárlós, Boribon Autózik).
A számos dobókockásak kb.3,5 évesen kerültek elő. (Bogyó és Babóca Erdei kirándulás)
Áprilisban lesz 4 a kisebb és nagyon szereti a Djeco Rapido Meteot, a Mindent a helyére társast.
Sosincs túl korán elkezdeni
Társasjáték és Mit játszunk Facebook csoportban is rengeteg szülő tud játékot ajánlani.
Én amikor kicsi voltam barchobaztunk, fekete-feher, igen-nem-et, Makaót és hasonlókat játszottam, de azóta rengeteg társasjáték van már gyerekeknek kifejezetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!