Szoktad úgy érezni hogy eleged van az egész napos nyüzsgésből, olyankor mit teszel?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van kis korkülönbséggel. Vannak napok amikor vagy egymást nyúzzák, akkor a kisebb előbb utóbb sírni kezd, vagy megsértődik. Folyamatos a játszuk ezt játszuk azt. Persze szoktam velük játszani de egész nap nincs energiám se kedvem. Kíváncsi vagyok máshol is van e ilyen vagy akkor mit csináltok ha ki vagytok fáradva.2021. febr. 6. 22:15
1/7 anonim 

válasza:

Várom az estét 😂
Egyébként kimegyünk a levegőre, vagy kapcsolok valami mesét, magamnak való sorozatot/filmet.
2/7 anonim 

válasza:

Bezárom őket a pincébe egy kicsit. Fűtés/víz van 🤷🏼♀️
3/7 A kérdező kommentje:
2-es komolyan kérdezem.
2021. febr. 6. 22:46
4/7 anonim 

válasza:

Ha világos van, akkor kimegyünk a kertbe. Ha délután sokallok be, akkor előveszek valami speckóbb játékot és leülök velük. Általában akkor kibírhatatlanul hisztisek, ha unatkoznak. 2, 3, 5 és 6 éves lányok 😊
5/7 anonim 

válasza:

Ha már nem bírom akkor az apjuk átveszi a stafétát, ha ő sem akkor hétvégét a nagyszülőknél tölti :)
6/7 anonim 

válasza:

71%-os lepontozó mesternek sosincs nehéz napja? 😀
7/7 anonim 

válasza:

Megkérem a férjem h vigyázzon a gyerekekre és elmegyek boltba, vagy sétálni egy kicsit egyedül. Vagy beülök egy kád vízbe vagy a szaunankba és kicsit kikapcsolok. Ha férjem nincs itthon és már nagyon kivagyok, akkor nézhetnek a gyerekek egy kis mesét a tévében. Olyankor azonnal csend lesz és nyugodtan ülnek, én meg iszok egy kávét és összeszedem magam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!