Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 évesnek vennétek fél...

2.5 évesnek vennétek fél emeletes ágyat?

Figyelt kérdés
Nem olyan nagy a szobája így prakitkus lenne mert alá tudom pakolni a játékait. Kb 110-120 cm magas az ágy.
2021. febr. 5. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Én nem mertem. Pedig nekem is az tetszik. Sima ágya van soha nem esett le, nincs is leesés gátló. Azóta 3 éves de még most sem vennék.
2021. febr. 5. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Három évesen is leesett az ágyról, nálunk a leesésgátlo mellett körberaktuk ráccsal az ágyat, mert egész éjjel körbejárja.
2021. febr. 5. 16:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Fiam velünk alszik még, nem tudom mikor aludna benne( amugy szerintem elég magas a leesés gátlója alvás közben nem lenne gond) én attól félnék ha fel mászik nap közben hogy játszik ott és úgy esik le. Most csináljuk a szobáját neki .
2021. febr. 5. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Fiam 3 évesen kapott ilyet, csúszdával. Eleinte tettem mellé egy összetekert takarót is, nehogy a feljáratánál leessen, de felesleges volt.

Nappal se esett le.

2021. febr. 5. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Én még tuti nem vennék. Nekem is 2és fél a fiam.
2021. febr. 5. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Mi vettünk. Soha nem esett le, de az én gyerekem óvatos típus.
2021. febr. 5. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Szekrényágynak hívják. Én méretre csináltattam leesésgátlóval, 3 éves szülinapjára kapta, nem esett le soha. A lépcsőjébe is lehetett pakolni.
2021. febr. 5. 19:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Meg néztem milyen a szekrény ágy én nem olyanra gondoltam.

Hanem mint 1 normál galéria ágy csak alacsonyabb. Néztem én is a csúszdás verziót meg a simát is.

2021. febr. 5. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Hát az én fiam még 6 évesen is leesett róla 😃

Azért a mosoly mert szerencsére semmi baja nem történt

Amúgy leesésgátlós, fogalmam sincs hogy tudott átesni rajta.

Ezt galéria ágynak hívják. Lehet alacsonyabb (kb komód magasságú) és magasabb is ( kb egy szekrény is aláfér.

Amúgy praktikus.

2021. febr. 5. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Nálunk most az a kérdés, hogy az 5 éves kapjon-e, de a nem felé hajlok. Egy fél éve leesett a leesésgátlós normál ágyról. Megtalálta álmában a lukat, annyit forgolódott.

2021. febr. 6. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!