Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitamint adtok kisgyerm...

Milyen vitamint adtok kisgyermekeiteknek? Én eddig a Cebion 2x multit adtam a 2 éves kisfiamnak, már elég régóta ezt szedi és a váltáson gondolkodok. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is a cebiont adom a 14 hós. fiamnak, semmi mást.Emellett megpróbálok minél több zöldséget gyümölcsöt adni neki.Szerencsére szereti nagyon. :)
2010. aug. 16. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

bocsánat hogy belekérdezek de mindig adsz vitamint? Kell? Vagy beteg azért?

Én nem adok semmit a lányomnak ezért érdekel.

2010. aug. 16. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Én béres cseppet adtam régebben,de a dokinénink azt mondta,hosszú távon nem jó a vitaminkészítmény.

Tehát gyümölcs,zöldség inkább,bár nem nagyon ugrálnak érte.

Meg változatosan főzök.

2010. aug. 16. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a béres cseppet adtam cebion c vitaminnal az ovikezdéskor ,de nyáron minek a vitamin.Meg fölösleges.
2010. aug. 16. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja igen,első vagyok.Így hogy olvasom a 2. kommentet.

Hozzátenném hogy nem minden nap adom neki a cebiont.Csak pl hetente 2 hetente 1-2 alkalommal.Inkább a természetes vitaminokat részesítem előnybe.Minden naposan csak akkor adom neki a vitamint ha beteg akkor napi 10 cseppet.

2010. aug. 16. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
értem. köszi.
2010. aug. 16. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért kell adnom neki a vitamint mert sajnos szinte semmilyen gyümölcsöt nem hajlandó megenni és a zöldségeket (paprika, paradicsom)sem.És mostanában az étvágya sem az igazi sajnos :(

2010. aug. 16. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én Cebion multit adok a fiamnak. De inkább amikor beteg, vagy ha nem beteg, kúraszerűen.
2010. aug. 17. 02:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem adok vitamint. Az enyém szívesen eszi a zöldséget, gyümölcsöt, ami általában piaci vagy itthon vagy anyukámék kertjében terem. Télen is csak a D-vitamint adtam.Az orvosunk nem is javasolta az állandó vitamin adást, hogyne szokjon hozzá a gyerek, hogy mindig szed valamit.
2010. aug. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!