Gyerekülés hány éves kortól nem kell ? Vagy hány Cm-től?
10-11 Énis dolgozom, fél 4 kor végzek és egyenest mennék is.
Az a baj akit tudok, hogy van neki gyerekülés az nem adja oda hiszen ő is ugyanúgy hozza viszi a gyereket és szüksége van rá. De időm se lenne rá elmenni mert itt vagyok fél 4 ig munkahelyen.
Taxi itt nincs vagy csak aranyárban.
Fogalmam sincs mit tegyek ha lemondom mert nincs ülésen nagyon kicseszek vele mert nem tud mást megkérni ( mondta a telefonba) de magammal se akarok kicseszni büntetést kapni.
Oke, akkor mi a kérdés?
Kell gyerekülés. Nemcsak azért, mert megbüntethet a rendőr, hanem azért is, mert bármikor érhet benneteket egy baleset. Tehat: Figyi Kati, nem tudom elhozni a gyereket mert nincs gyerekülés. Történet vége.
19 Ez nem a történet vége , hiszen attól még nincs megoldva, a gyerek ugyanúgy ott fog állni az iskola kapuja előtt 4 órakor. És otthagyni azért nagyobb gond lenne!
Abban maradtunk még később hív mi legyen akkor, próbál mást intézni akinek van ülése de vagy dolgoznak vagy nekik is kell az ülés. Bonyolítja hogy nekem ide kellene hozni mert fél 4 ig nem mehetek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!