Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekülés hány éves kortól...

Gyerekülés hány éves kortól nem kell ? Vagy hány Cm-től?

Figyelt kérdés
Váratlan helyzet miatt nekem kell mennem egy rokon kislányért, de nincs gyerekülésem.
2021. febr. 4. 09:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz esetleg valaki mástól kölcsönkérni egy gyerekülést? Sajnos nélküle tényleg veszélyes lehet.
2021. febr. 4. 09:45
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Elől van a 150 cm, hátul tudtommal ha mar nem a nyakán megy át az öv akkor mehet ulesmagasito nélkül is. Amúgy egy ilyen 2-3 ezer forint....
2021. febr. 4. 09:55
 13/25 A kérdező kommentje:

10-11 Énis dolgozom, fél 4 kor végzek és egyenest mennék is.

Az a baj akit tudok, hogy van neki gyerekülés az nem adja oda hiszen ő is ugyanúgy hozza viszi a gyereket és szüksége van rá. De időm se lenne rá elmenni mert itt vagyok fél 4 ig munkahelyen.

Taxi itt nincs vagy csak aranyárban.

Fogalmam sincs mit tegyek ha lemondom mert nincs ülésen nagyon kicseszek vele mert nem tud mást megkérni ( mondta a telefonba) de magammal se akarok kicseszni büntetést kapni.

2021. febr. 4. 09:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkro felhívod, hogy: figyelj, Kati. 150cm-ig kötelező a gyerekülés vagy az ulesmagasito. Nekem egyik sincs. Tegyük fel, elhozom a Julist és megbüntet a rendőr. Kifizeted a büntetést? Tegyük fel súlyos balesetünk lesz és nem védi a Julist gyerekülés. Tudsz majd élni a tudattal?
2021. febr. 4. 09:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Az oda mész a sulihoz időben és valahol vártok anyukára miért nem opció?
2021. febr. 4. 09:59
 16/25 A kérdező kommentje:
15 Nem abban a városban lakom, Covid van, így beülni sem lehet sehova akkor hol várjak vele akár órák hosszat?
2021. febr. 4. 10:06
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
A kocsiban várhatsz vele.
2021. febr. 4. 10:07
 18/25 A kérdező kommentje:
17 Ez elméletben jól hangzik, de nem megoldható. Órákig járassam a kocsit egy helyben mert a hidegben azért ne üljünk... lehet lesz 6 óra is mire jön.
2021. febr. 4. 10:11
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

Oke, akkor mi a kérdés?

Kell gyerekülés. Nemcsak azért, mert megbüntethet a rendőr, hanem azért is, mert bármikor érhet benneteket egy baleset. Tehat: Figyi Kati, nem tudom elhozni a gyereket mert nincs gyerekülés. Történet vége.

2021. febr. 4. 10:27
 20/25 A kérdező kommentje:

19 Ez nem a történet vége , hiszen attól még nincs megoldva, a gyerek ugyanúgy ott fog állni az iskola kapuja előtt 4 órakor. És otthagyni azért nagyobb gond lenne!

Abban maradtunk még később hív mi legyen akkor, próbál mást intézni akinek van ülése de vagy dolgoznak vagy nekik is kell az ülés. Bonyolítja hogy nekem ide kellene hozni mert fél 4 ig nem mehetek ki.

2021. febr. 4. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!