9 hónapos kicsimnek el van dugulva az orra, köhög, éjjel alig alszik. Van neki orrcseppje + porszívózzuk. Van valami más gyógymód? Esetleg házipatika? Ezek nem tökéletesek.
Én csináltam úgy míg kicsi volt a kislányom, hogy kimentem a konyhába tettem fel forrni jó sok vizet, majd bele kamilla és jó sokáig forraltam, míg szinte az egész el nem forrt. Becsuktam mindent amit csak lehetett hogy oda szoruljon be ez az illatos, párás levegő. Az orrduguláson, orrfolyáson segített, persze nem hipp hopp, minden nap megcsináltam és két három nap alatt látszott hogy javul.
Nekünk elég kicsi konyhánk van így jobb a hatás.
Volt hogy a kicsit is gőz fölég tartottam, mikor lezártam hogy beszívja azt. Persze nem közvetlen fölé, hanem a közelbe, kezét lábát úgymond jól lefogni, nehogy belekapjon. Persze mindezt viccesen, játékosan, hogy gőzölünk, beleszagolunk ebbe a gőzbe stb., ami épp eszembe jutott. Vagy volt hogy én tartottam magasan fölé a párom meg lent készenlétben tartotta a lábast és elvette gyorsan ha kellett.
De nem közvetlenül a forró gőz fölé mert megégeti az arcát!
Én mindig abba a magasságba tettem az arcom amit kellemesen kibírok és őt még eggyel fölé, nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!