Genetikailag ilyen?.... van valami konkrét megnevezése vagy csak ilyen és elnövi?
3 éves fiam 110+ cm és 23kg. Tudom hogy sok. De az étkezése normális. Csoki elvétve van. Van hogy havonta egyszer jut eszembe hogy had egyén szegény mert nem akarom eltiltani de nem is jut eszébe. Nincs túrórudi kremtúró pékáru és ilyesmi. Néha 2hetente 1x eszik tejbedarát.
Rengeteg gyümölcsöt eszik.
Na de nem is az étkezés a lényeg.
Kisfiam széles csontozatú és pici babaként is hiába volt vékony akkor is nehezebb volt mint az ember gondolta volna. A gyerekdoki azt mondta nehézcsontozatú. Elfogadtam. De ahogy nőtt úgy egyre jobban látszott hogy szélesvállú (apa is az) széles csípőjű(mint én) ez sem gond. Nade a térde is nagyon nagy. A 8 éves unokatesónak van akkora térde (ő 140cm és 30kg szerintem nagyon vékony)
Ezt vajon elnövi?
Gondoltam rá hogy ha nem lesz vírus elviszem valahova...De hova? Már csak egy vérvétel is sokatmondó lehet talán?
Valaki ismer hasonlót mily3n lett a gyerek nagyobb korára?
Nem zavar és sokat nyúlik minden hónapban látom hogy nő. De azt nem szeretném hogy ha baj van miattam ne derüljö ki...
Megjegyzéseket nem kérek a súlyára tudom énis hogy sok de egészséges soha nem volt beteg. Kis náthát leszámítva amitől eldugul az orra.
Köszönöm annak aki azt mondja hova érdemes menni és normális választ ad.
Tudom hogy sok. Szerintem már írtam. Nem hiába akarok tenni ellene. De gondoltam megkérdezem hátha valaki bolt így és bocs de nem más gyerek magasságára és kilójára vagyok kíváncsi. Szerintem pl a 118cm a 7 évesnek szerintem alacsony. Legalábbis mifelénk biztos hogy a sor végén állnának tesin. De hagyjuk is.
Legyen jobb a helyzet vírus tekintetében és elindulok vele.
Anyukám mesélte, hogy a bátyám volt ilyen, és kiskorában rendszeresen kellett vinni növekedési hormonszint ellenőrzésre.
Végül semmi baj nem derült ki, és egy 187 cm magas, átlagos alkatú férfi lett belőle.
Nem egyedi az eseted egyébként. Nem rég találkoztam egy kislánnyal, és szüleivel. A kislányuk (3 éves), csak pár hónappal idősebb az enyémnél, de 2 fejjel magasabb, az én teljesen átlagos termetű kislányomhoz képest, és a súlya is 20 kg körüli.
Hát pedig sok 5-10 centivel kisebb van nála, 120 körül alakulnak a 7 évesek(nálunk anya(én) 170, apa 185, minden férfirokon 180-190 között, minden női rokon 165-175) Mondjunk nálunk mindenki vékonyabb alkatú, elhízásra hajlamos csak másodunokatesók körében van..
Azt mondjuk írhattad volna, hogy az apa extrém magas(igen a 2 méter extrém magas), így sokkal kevésbé ijesztő a gyereked magassága, lehet csak simán túlnövi az apját 210el, de amerikaifociban mindenképp született tehetségnek számít ilyen súllyal és ilyen magassággal, sikere lenne, kb erre született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!