Nagyobb értékű játékot csak ünnepekre adtok, vagy
'csak úgy' is?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 09:40
1/10 anonim válasza:
Csak alkalomra (születésnap, karácsony).
Névnap kisebb alkalom, a húsvét-gyereknap-mikulás-stb pedig nálunk nem ajándékozós, inkább édességes, szabadidős tevékenységes nap.
Hajlamos a fiam beleélni magát, hogy az "ajándék jár neki", ezért direkt nem is akarjuk, hogy általános legyen, hogy bármit akar, megkapja..
2021. jan. 15. 09:51
2/10 anonim válasza:
Nagy értékű dolgot alkalomra adunk.
2021. jan. 15. 10:04
3/10 anonim válasza:
Ha valamit úgy gondolok, hogy a fejlődésére válna, vagy mert ő vagy én szeretném, akkor megveszem csak úgy is.
Minek kellene mindent alaklomhoz kötni?
Ha a férjemnek meglátok akciósan egy olyan konzolt, vagy szerszámkészletet, amire tudom, hogy vágyik, akkor megveszem.
2021. jan. 15. 10:31
4/10 anonim válasza:
Születésnapra, Karácsonyra. A névnapokat nem igzazán tartjuk.
2021. jan. 15. 10:55
5/10 anonim válasza:
A szulinap, nevnap, karacsony mind egy heten van a fiamnak.
Igy o kap ev kozben is jatekokat.
Nem kovetelozo gyerek, a legkisebb dolognak is tud orulni. Jovo honapban kap majd egy dragabb +40 ezres lego keszletet. Mutetje lesz, ez lesz majd a meglepi utana
2021. jan. 15. 11:06
6/10 anonim válasza:
Én szerettem volna csak alkalmakra, de pl nálunk minden decemberben van (szülinap, névnap, nyilván a karácsony). Olyankor egyszerre nagyon sok ajándékot kap, ki se tudja rendesen élvezni őket, az év többi napján pedig pangás van, úgyhogy úgy döntöttünk az apjál, hogy biciklit, trambulint, görkorit (szóval amit szép időben tud használni) azt vagy a nyuszika hozza vagy csak simán megkapja és helyette karácsonyra kap kisebb dolgokat
2021. jan. 15. 11:09
7/10 anonim válasza:
Mi nagy értékűt karácsonyra, húsvétra és szülinapra veszünk csak. Év közben is kapnak játékot soron kívül de csak ilyen 1-2 ezer forintosat.
2021. jan. 15. 13:02
8/10 anonim válasza:
Inkább apróságokat. Néha szüksége van valamilyen szezonális ruhára, cipőre, sportszerre, megkapja akkor is, ha drága, és örül neki. Meg könyvet.
2021. jan. 15. 13:44
9/10 anonim válasza:
Amikor épp " szükség" van rá. Volt, hogy szülinapja előtt 2 héttel kapott nagyobb ajándékot és szülinapjára kisebbet.
2021. jan. 15. 14:03
10/10 anonim válasza:
Nagyobb ajándékot szülinapra,névnapja,karácsony vagy egy szép bizonyiványért is jár ajándék.de ez nálunk könyv nagy és drága legók,
Míg egy biciklit ünnepek nélkül is kap vagy jégkorcsolyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!