Társasjátékban hagyjátok nyerni a gyereket? Ha igen, hány éves korig?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 18:57
11/14 anonim válasza:
Nem hagytuk, ami azt jelentette, hogy öcsém sokszor visítva ment el az asztaltól :D
Szerencsejátékot játszottunk vele, hogy legyen esélye nyerni, de egy ideig ment a hiszti, hiába mondtuk, hogy az csak egy játék, ne vegye már komolyan.
12/14 anonim válasza:
Engem apukám nem hagyott nyerni. Onnan tudom, hogy rengeteget sakkoztunk de sose nyertem, és mégis szerettem játszani. Mindig szólt ha valami rossz lépésre készültem, volt lehetőségem változtatni, sőt olyan is volt biztos, hogy leüthette volna valamimet, és inkább mást lépett, hogy játszhassuk még tovább, de nem is lépett direkt teljesen hülyeségeket csak azért, hogy én nyerjek.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is úgy érdemes veke játszani, hogy minél tovább tartson a játék. Nem kell hagyni nyerni, de nem is kell azonnal megnyerni a játékot.
14/14 anonim válasza:
Jó, nem az én gyerekem, hanem a tesóm, de nem hagyja nyerni senki, de mégis rengetegszer nyer. 10 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!