Mennyit költesz gyerekruhára? (Óvodás korú gyermek)
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mi az az összeg, amit még kiadnál egy adott darabért?
- farmer, melegítő nadrág, felsők stb.
Olyanok válaszát várom elsősorban, akik nem használt ruhát vásárolnak.
(Nem, nincs bajom ezzel, nekünk is van).
Nem szeretnék senki pénztárcájában turkálni, csak kíváncsi vagyok. Szerintem nagyon elszálltak az árak, de lehet egyéni vélemény.
Honnan szoktál ruhát rendelni, vagy hol vásárolsz?

Kb 80%-ban a H&M-ben vásárolok.
Azok az árak teljesen jók szerintem, de nagyon sokszor van akció is. De szoktam vásárolni a Reservedben, néha Sinsay (például téli kabátot most ott vettem, nagyon nagyon jó áron).
És ahol mindig elcsábulok, az a Mayoral. Elég drága, de annyira imádom. Mondjuk ott is sokszor van akció, általában akkor vásárolok. De alkalmi ruhát mindig onnan veszek.
Ovis szandi DD Step vagy Ponte. Cipőből most a Geox nagyon bevált, már két éve azt veszem, azt mondja nagyon kényelmes. Szoktam figyelni az akciókat, most nyár végén például az őszi Geox cipőjét 10.000.-ért vettem féláras akcióban.
Vastag csizmát a H&M-ben vettem, vízálló, könnyű felvenni, szép is, ez is akciós volt.
Alkalmi cipőt is ott szoktam venni.
Amúgy ami számomra reális:
farmer max 5000.-
Felsők max 3000.-
Póló 2000.-
Kabát max 15.000.- (ha nagyon szép)
Csizma max 10.000.-
Bakancs 8.000.-
Cipő kb 15.000.-
Alkalmi cipő max 4000.-
Az én lányomnak amúgy szerintem túl sok ruhája van.
Én is próbálom figyelni a leárazásokat, de nem annyira jön össze.
H&M-ből szoktam rendelni általában, mert nálunk nincsenek ilyen boltok.
Tescoban van pár db gyerek ruha, de választék soha. TAKKO-ból is voltak régebben, de az is drágul
Pepcoba meg KIK-be nem szoktam menni, 1-2 db volt onnan, úgy kaptuk, de rosszak a tapasztalatok.
Mikor érdemes figyelni pl. a H&M oldalát? Őszintén sajnálok kiadni egy farmerért 5-6-7 ezret, pulcsik is 6 ezer...

Én a boltban szoktam találni a legnagyobb akciókat, neten a H&Mben csak közepesen olcsóak.
Rendelj a Sinsayből, C&A minőség, tehát kicsit a H&M alatt van, de azért nem Pepco. Tök olcsóak, a gyereknek kabátja van onnan, meg melegítőszettje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!