Hol jobb felnőnie egy gyereknek? Magyaro. vagy Németországban?
Figyelt kérdés
Most németo.ban élünk, panel.
Magyarban családi házban nőhetne fel ami sokkal jobb.
Viszont otthon belegondolok az iskolába sok rossz történik, támadják, csúfolják egymást a gyerekek. Viszont otthon sztem talpraesettebbek a gyerekek,mint itt a német gyerekek.. Jobban megismerik a természetet.
Van még sok előny ,hátrány. Ti is irhattok. Vélemény?
2020. dec. 19. 07:41
11/21 anonim válasza:
Ha Németo-ban nő fel, nem fogja megismerni a magyar irodalmat, költőket, Arany Jánost, Petőfit stb-ket, a magyar történelmet, egy idegen országot fog megismerni, a saját hazája helyett.
12/21 anonim válasza:
A magyarok sem ismerik a magyar irodalmat, szóval nem lenne hátrányban, ha ismeri a nyelvet. Viszont mint má említették, mindenféle niggerrel meg arabbal kéne egy levegőt szívnia. Én hazahoznám az enyém, vagy egy keletnémet kisvárosba költöznék.
13/21 anonim válasza:
Továbbra sem tudjuk hány éves gyerekröl van szó,teljesen mást tanul Németországban egy grundschule vagy alsó tagozatos gyerek mint Magyarországon iskolába járó alsó gyerek .ez tapasztalat.
14/21 anonim válasza:
13-as, miben mas a Grundschule?
15/21 A kérdező kommentje:
Még csak terhes vagyok 2 hóapos,de előre terveznék.
2020. dec. 21. 11:15
16/21 anonim válasza:
Ti hol érzitek jobban magatokat? Szívesen maradnátok hosszabb távon Németországban? Csak a gyerek miatt semmiképp ne maradjatok, ha egyébként hazahúz a szívetek, mert a gyerek ott lesz boldog, ahol a szülein is látja, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak. Ne erőszakoljátok meg magatokat.
5-ös voltam
17/21 anonim válasza:
14 válaszoló Grundschule 1-4 ig osztályig van olyan mint magyar alsótagozat,viszont sokkal kevesebbet és mást tanulnak alsóban mint magyarországon.
18/21 anonim válasza:
Kérdező ne tervez ennyire előre mert nem lehet.
És nem érdemes.
19/21 anonim válasza:
Magyar gyereknek Magyarországon a helye. Német gyereknek Németországban.
20/21 anonim válasza:
A hazájában nőjön fel az a gyerek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!