Milyen fiú játékok a "menők" most 9-10 éveseknek? Nekem lányaim vannak 8 év és 11 hósak. A bátyám kisfiának szeretnék valamit a szülinapjára, de nem tudom mi a menő most a kispasiknál.
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Lego? Én imádtam :D ha áramszünet van még ma is 19 éves fejjel is előveszem :)
2/3 anonim válasza:
Amiket a tévében látsz.Mighty Beans,Magno Arc,Ujjgördeszka,cipőre csatolható kerék?/görkori?,Bakugan,ördögbot.
3/3 anonim válasza:
szerintem a lego minidg menő!
Van mindenféle, esetleg ha megtudod melyek a kedvenc meséik, akkor olyat vehetsz.vagy van pl Harry Potteres, Star warsos, Karib tenger kalózais.
Vagy ha nem lego, akkor még gy tipp:olyat láttam a botban,h egy nagy müanyag "kőzetdarab" és benne egy dinókövület.és vannak hozzá szerszámok, véső, ecsets tbi, és a kisfiu maga tudja kiszedni belőle a dinót.ilyen régész.szett:) nem tudom ez menniyre volt érthető,bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!