Másodikos fiad milyen karórát hord?
Figyelt kérdés
Divatból vagy szükségből használja? Mutatós vagy digitális? Különóra miatt használja? Ha digitális mennyire játszik vele tanórán? Okosórát mire és mikor használja?2020. dec. 3. 19:57
1/5 anonim 

válasza:

Nincs gyerekem :) de nekem az első okosórám 4-5. ben volt. Egy másodikos gyerkőcnek még felesleges. Max mutatós óra de azt meg nem lehet olyan jól leolvasni. Ne dobj ki 15-30 ezer ft-ot.
3/5 anonim 

válasza:

Van egy digitális Casioja. Óvodás kora óta hord karórát gondolom azért mert az apja is állandóan hord. Gyakorlati haszna nincs max annyi hogy mondjuk mikor érünk oda érte akkor képben van amikor az udvaron játszanak.
4/5 anonim 

válasza:

Van okosórája és hagyományos mutatós is. Ha épp le van merülve az okos,mint az esetek 90%-ában, akkor a hagyományost veszi fel. Csak divatból hordja, meg azért mert látja, hogy én mindig hordok órát (egy 25 éves Casiot egyébként). Okosórával nem játszik, jóformán nem csinál vele semmit, jól néz ki, azért veszi fel.
5/5 anonim 

válasza:

Van 4db lego órája, ezeket hordja felváltva. Mutatósak, nekem fontos, hogy tudjon egy órát leolvasni. Nem játszik vele, meg nem is mutogatja.
Szereti tudni, hány óra van, ahogy látom komfort érzetet ad.
Nincs okosórája és nem is igényli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!