Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 -2,5 év körüli gyerkőcötök...

2 -2,5 év körüli gyerkőcötök hogy viselte, hogy jött a tesó? A szoptatáshoz mit szólt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk alig 3 éves volt, mikor jött a kicsi, most a picike 5 hónapos és eddig még nincs probléma. Nagyon sokat beszélgettünk a babáról, aki a hasamban lakik... Megbeszéltük, hogy a cicit ő fogja többet szopikázni, mert neki még nincs foga és semmi mást nemtud enni a tejcsin kívül. De ha marad egy kicsike benne, akkor ő azt kiszopizhatja. Lehet, hogy ez volt a kulcsa a dolognak, mert ő nagyon cicifüggő volt, reggel a pici megcicizik, utána a nagy is megszopikázza így nem érzi, hogy hanyagolva lenne.

Azért még tartok, hogy mi lesz, ha a pici elindul és mindent megkaparint amit elér:-)

2010. aug. 12. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk a nagyobbik nem sokáig szopott, így 3 éves korára, mire jött a kistesó , ő már nem is tudta, hogy milyen a szopcsizás. Én a neten keresgéltem neki szoptatós fotókat, eleinte kismalacos, kutyás, macskás képeket, aztán, amikor már értette miről van szó, akkor babás képeket is néztünk. Azért kezdtem az állatokkal, mert amikor látott egy szoptatós képet egy babás újságban, akkor azt mondta, hogy "a baba puszilja az anyukája cicijét!". És nem lehetett erről lebeszélni, de tisztázni akartam a dolgot mire a pici megszületik.

De aztán a picit sem tudtam túl sokáig szoptatni, de az alatt a pár hét alatt elég féltékeny volt, aztán lassan elmúlt.

2010. aug. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!